Tapu Müdürü geldi işler hızlandı

Tapu Müdürü geldi işler hızlandı

Tapu Müdürü Halis Alkışın İdil Tapu Müdürlüğünde görevine başlaması ile birlikte sosyal konutların tapu işlemleri çözüme kavuştu. 

Sosyal Konutların  tapu işlemleri İdil'in kangren sorunlarındaydı. Vatandaş yasal işlemlerden dolayı tapularını alamazken, Çevre Şehircilik Bakanına kadar çıkarak tapu taleplerinde bulundular. Yetmedi, sosyal konutların tapu işlemleri meclisin gündemine kadar taşındı. İşlemsel karmaşıklıklar vatandaşları yordu, bıktırdı, çaresiz bıraktı.Yeni atanan Tapu Müdürü Halis Alkış'ın göreve başlaması birlikte tapu işlemleri hız kazandı, karmaşıklıklar çözüldü, personeli ile birlikte çalışan müdür vatandaşları mutlu etti.150 yakın vatandaş tapularını alarak rahat bir nefes aldı.

Sosyal Konutlarda  oturan tapusunu alan Ö.Ç sevinçli olduğunu söylerken tapu işlemleri ile ilgili şu açıklamayı yaptı. " Sosyal konutların tapu işlemelreri yıllarca bizi süründürdü. Bizde tapuya sıkı sık gitmek  zorunda kaldık. Yaşadığımız sıkıntıyı bakanlığa kadar taşıdık. Yetkililer sağ olsun sesimize kullak verdiler, tapu sorunumuzu çözdüler,müdürümüz de değişince işlemler hızlandı. Tapullarımızı aldık. Yaşadığımız bu sevinç için tapu müdürümüze, personeline, kaymakama, bakanlığa teşekkür ediyoruz."

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2022, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER