İdil Siyaseti proje dosyaları ile Ankara’ya çıkarma yaptı

İdil Siyaseti proje dosyaları ile Ankara’ya çıkarma yaptı

AK Parti ilçe teşkilatı, İlçe Kaymakamı İdil’le ilgili hazırladıkları birçok projeyi ilgili makamlarla görüşmek üzere dosyalarla birlikte Ankara’ya çıkarma yaptılar.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Refik Özsoy, AK Parti ilçe Başkanı Murat Ay, İl Encümeni Abdurrahim Karatay, AK Parti Eski İlçe Başkanı H.Halil Ariç’in aralarında olduğu bir heyet İdil’le ilgili hazırladıkları projeleri ilgili makamlarla görüşmek üzere dosyalarla birlikte Ankara’ya çıkarma yaptılar. Projerle ilgili  Çevre ve Şehircilik Bakanı, Gençlik ve Spor Bakanı, İç işleri Bakanı ve Bakan yardımcıları ile görüştüklerini ifade eden İl Encümeni Abdurrahim Karatay şu ifadeleri kullandı. “İlçemiz ve Köylerimizle ilgili aylar önce hazırladığımız projeler vardı. Kaymakamımız, İlçe Başkanımız, Milletvekillimiz ile birlikte projelerimizi ilgili makamlara arz etik, proje hakkında bilgilendirme yaptık. Projelerimiz; Havaalanında İdil’e kadar çift şerit yol yapılması ve çevre yolun düzenlemesi, Spor tesislerin yapılması, Köylere asfalt yol yapılması, Dargeçit İdil yolunun asfaltlanması, İdil-Sulak- Güçlü Konak arasında karayolunun yapılması, Öğrenci yurdunun yapılması, Belediye Hizmet Binasının yapılması ve daha bir  çok projeyi başta milletvekilimize, ilgili makamlara çıkarak arz ettik, projelerin öneminden bahis ettik. Makamlardan bazı projelerin yapılması ile ilgili sözler aldık. Bazı projelerimiz de bütçeyle alakalı olduğu için ileriki zamanda değerlendirilecek projelerdir.Neticede iyi bir ziyaret oldu. Projelerimiz takip edeceğiz. İdil için projelerimiz ve çalışmalarımız devam edecek.” Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Saliha Arslan
Saliha Arslan - 2 yıl Önce

Bu kadar projeden bahsediyorsunuz ve bunu paylaşıyorsunuz yazık yalan dolan boş vaadler . Konuşamayan fikir özgürlüğü kısıtlanmış tüm insanlar adına konuşuyorum Akp Türkiye'yi batırdı soydu soğana çevirdi . Yalan dolan, hırsızlık ,haksızlık , adaletsizlik , hepsi akp de ne yolsuzluk istersen var mübarek . Acıyorum yağcılık yapıp bir kaç kuruş kazanmaya çalışan akp ci yurtaclara da Erdoğan'ın dini kullanıp gözü kör olmuş koyun olan akpci insanlara da yazık çok yazık . Gözünüzü açın özünüze dönün özgürce fikrimizi söylecez diye yıllarca hapiste çürüyecez korkusuyla konuşma özgürlüğümüzü elimizden alamazsın akp korkmuyoruz .

SIRADAKİ HABER