Birliğin İlk Bayan Encümen Üyesi: Elfesya Nas

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin encümen üyeliği ile de halkımıza hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı.

Birliğin İlk Bayan Encümen Üyesi: Elfesya Nas

Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin encümen üyeliğine, ilk defa bir bayan üye seçildi.
Çok programlı Anadolu Lisesi konferans Salonu’nda yapılan birlik seçiminde, Şırnak HDP  İl Genel Meclisi üyesi Elfesya Nas, birliğin encümen üyeliğine seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliğine Encümen ve Muhtar üyeliği seçimi ÇPL Konfrans salonunda yapıldı. Encümen üyeliğine AK Parti İl Encümeni Abdurrahim Karatay, HDP İl encümeni Elfesya Nas, Muhtarlardan Alakamış Köyü Muhtarı İhsan Ay, Işıklı Köyü Muhtarı Beşir Oyanık seçildi.

Encümen üyeliğini sebebiyle kendisine oy veren tüm muhtarlara teşekkür eden Elfesya Nas, " Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin encümen üyeliği önemli bir görevdir. Ayrıca birliğin ilk bayan encümen üyesi olmam da ayrı bir sevinç vesilesidir. İl Genel Meclis üyesi olmam sebebiyle hangi köyün ne ihtiyacı olduğunu yakinen biliyorum. Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin encümen üyeliği ile de halkımıza hizmet edeceğim" ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurettin hezer
Nurettin hezer - 4 yıl Önce

İdil 87. Küyü olan bir ilçemiz bukada çok küy olan ilçede yulu sağlam yapılmış 10 küyümuz var gerisi 30 yıldır yuları buzuk yuk hükümdedir bu yuları gözden geçirmenizi idili bir vatandaş olarak sizlere hatırlatmamda fayda var omarım kuylerimiz için hayirli olmasını dilerim

Kadın kadındır bayan babandır
Kadın kadındır bayan babandır - 4 yıl Önce

Kadın kadındır bayan babandır!

SIRADAKİ HABER