15 Temmuz'da Şehit Bağater mezarına ziyaret

Bizler de İdil'de bu ruhu canlı tutmak için şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip dua ettik.  Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum gazilerimize de sağlıklı günler dilerim" dedi.

15 Temmuz'da Şehit Bağater mezarına ziyaret

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programı kapsamında Kaymakam Belediye Başkan V. Zafer Sağ protokol üyeleri ile birlikte Tepeköy'de şehit İlyas Bağater mezarını ziyaret ederek dualar etti. 


Programda konuşan İlçe Kaymakamı  Zafer Sağ 15 Temmuz 2016'da Türk demokrasi tarihi açsından çok önemli bir dönüm noktasının yaşandığını söyledi. Kaymakam Sağ, "Ülkemiz yıllarca darbelerle ve darbe girişimleriyle boğuşmuş ve her defasında ülkemizin gelişmesine bir ket vurulmuştur. Ama 15 Temmuz 2016'da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde milletimiz peygamber ocağı olan kahraman ordumuzun içine sızmış ve hiçbir şekilde ordumuzla alakası olmayan FETÖ'cü hainler tarafından darbe girişimi başlamış ancak milletimiz canlarıyla siper olup ay yıldızlı al bayrağımızla direnmiş ve darbe girişimi engellenmiştir. Bizler de İdil'de bu ruhu canlı tutmak için şehitlerimizin kabirlerini ziyaret edip dua ettik.  Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum gazilerimize de sağlıklı günler dilerim" dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 19:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER