Toplum Destekli Polis dolandırıcılara karşı mesaide

“Hırsızlar Evinizde Bayram Yapmasın”, “Bayramda Alabileceğiniz Güvenlik Tedbirleri” konulu  broşür dağıtılarak bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. 

Toplum Destekli Polis dolandırıcılara karşı mesaide

İdil ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik birimi ekibi, dolandırıcılara karşı broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yaptı.

TDP birimi, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi ve daha güvenli yaşam alanları oluşturulması amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak, pazar yerleri, çarşı esnafını ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde dolandırıcılık, hırsızlık ve parada sahtecilik olaylarına karşı vatandaşların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacı ile çalışma başlatıldı.

Çalışma kapsamında vatandaşı “Bayram Süresince Hırsızlara ve Dolandırıcılara Karşı Duyarlı Olun”, “Kurbanlık Alışverişinde Dolandırıcılara ve Hırsızlara Karşı Dikkatli Olun / Alışveriş Sırasında Aldığınız Paranın Gerçek Olduğunu Kontrol Edin”, “Hırsızlık, Dolandırıcılık, 155 Polis İmdat”, “Sahte Para İle Birlikte Mücadele Edelim”, “Sahte Para İle Karşılaşıldığında Ne Yapılmalı”, “Hırsızlar Evinizde Bayram Yapmasın”, “Bayramda Alabileceğiniz Güvenlik Tedbirleri” konulu  broşür dağıtılarak bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları yapıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER