WhatsAAp özeliklerini tanıtmaya devam ediyor.. Gizlilik kalmadı

WhatsAAp özeliklerini tanıtmaya devam ediyor.. Gizlilik kalmadı

Hem Türkiye'de hem de dünyada en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni özelliklerini tanıtmaya devam ediyor. Son dönemlerde farklı yenilikler ile adından söz ettiren uygulamada bu kez de ekran paylaşımı özelliği gündeme geldi. Herkes bu özelliği konuşacak. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

Dünyada en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Sürekli yeni güncellemeler ile kullanıcı deneyimini arttırmayı amaçlayan uygulama yeni bir ekran paylaşım özelliğini kullanıcıların karşısına çıkardı. Son özellik ile video görüşmelerinde ekran içeriğinin paylaşılabilmesi mümkün hale getirilirken bu amacın gerçekleştirilmesine imkan sunan yenileyin video görüşmelerinde kontrol paneli üzerinden etkinleştirilebileceği belirtildi. WhatsApp kullanıcıları video görüşmeleri sırasında tüm katılımcılara belirli bir pencereyi ya da tüm ekran paylaşma hakkına sahip olabileceğini söyledi. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği…

BETA KULLANICILARININ DENEYİMİNDE

WhatsApp tarafından sunulan yeni özellik Microsoft mağazası üzerinden indirilen sınırlı sayıdaki Beta test kullanıcıları için sunuldu. WABetaInfo’da yer alan açıklamalar doğrultusunda bazı stabil kullanıcılarda yeni özelliğe sahip olan güncellemeleri kullanmaya başladı. Ekran paylaşım özelliğinin yanı sıra WhatsApp Beta sürümü üzerinden yeni Güncellemeleri de kullanıcılarda buluşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yeni süreçte çizim özelliklerine de bir yenisi eklendiği belirtildi. Kırpma aracını kullanıcılara sunan WhatsApp uygulama içerisinde istenilen düzenlemelerin yapılmasına imkan sunuyor.

EMOJİLER ÇEŞİTLENDİ

Android sistem kullanıcılarının en çok kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeni tasarlanan emoji klavyesi ile de Beta sürümünde kullanıcıların deneyiminde yer alıyor. Yeni klavye ile birlikte daha geniş emoji seçenekleri bulunurken klavyenin yukarı doğru kaydırılması ile geniş emoji seçeneklerini kullanılabileceği vurgulandı.

WhatsApp, emoji kullanımının yanı sıra GIF, çıkartma ve Avatar bölümüne de aynı sekme üzerinden erişim sağlanabileceğini belirtti. Bu özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları daha pratik bir şekilde Emoji klavyesine ulaşabilecek. Uzun süredir beklenen fotoğraf paylaşımındaki güncelleme ise yakın zamanda kullanıcılarda buluşturulacak. Yüksek kalitedeki fotoğrafların gönderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten WhatsApp kullanıcılardan gelen talepleri değerlendireceğini ve bu doğrultuda uygulamayı yeni özellikler entegre edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2023, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER