Motorola bütçe dostu akılı telefonu satışa sundu

Motorola bütçe dostu akılı telefonu satışa sundu

Motorola'nın beklenen bütçe dostu telefonu Moto G14, geçtiğimiz gün Hindistan'da dünya prömiyerini yaptı. Moto G14, halefi Moto G13'ün yerini alıyor ve aynı fiyata daha yüksek çözünürlüklü bir ekran ve daha hızlı bir yonga seti gibi bazı iyileştirmelerle geliyor. Moto G14'ün sunduğu özellikleri, fiyatını ve kullanılabilirliğini inceleyelim.

Moto G14, diğer çoğu akıllı telefon gibi düz çerçeve tasarımına sahip. Telefon, FHD+ çözünürlüğünde bir ekran sunan 6.5 inçlik bir LCD ekranla donatılmış durumda ve ekranın ortasında bir delik bulunuyor.

Cihaz, LPDDR4x RAM ve UFS 2.2 depolama ile birleştirilmiş bir Unisoc T616 yonga seti tarafından güçlendiriliyor. Kutudan Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor ve Motorola, Android 14'e yükseltme ve üç yıl boyunca güvenlik güncellemeleri alma garantisi veriyor.

Motorola’nın yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli satışa sunuldu

Arka tarafında, 50 MP ana sensör ve 2 MP makro çekim kamerasından oluşan çift kamera sistemi bulunuyor. Ön tarafta ise 8MP'lik bir selfie kamerası bulunuyor.

Yan tarafta bulunan bir parmak izi sensörü, Dolby Atmos destekli çift stereo hoparlörler, 3.5mm kulaklık jakı, bir MicroSD kart yuvası ve sıçramalara karşı IP52 derecesi diğer özellikler arasında. En önemlisi ise, telefon 20W şarj desteği olan 5.000mAh bir batarya ile güç buluyor.

Motorola Moto G14, tek 4GB + 128GB hafıza seçeneği için Hindistan'da 9,999 rupi fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Cihaz, Çelik Gri veya Gök Mavisi renk seçenekleri ile alınabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER