M. Emin Bozkuş baba evinde

M. Emin Bozkuş baba evinde

Eğitim uzmanı M. Emin Bozkuş, fırsat buldukça hafta sonlarını köyde bulunan baba evinde geçirirken ne kadar mutlu olduğunu ifade etti. Stresini attığını, iki gün köyde çok iyi dinleyerek geçirdiğini belirtti. 

Bozkuş, hafta sonlarında fırsat buldukça köye geldiğini, köyde bulunan baba evine hiç dokunmadığını, evin sağlam, dökük tarafları olduğunu, eve bu şekilde hafta sonları yerleşerek zaman geçirmeye çalıştığını ifade etti. Evin bahçesine maydonoz, yeşil soğan ektiğini, ektiği sebzelerle zaman geçirdiğini, baba'dan kalma üzüm bağını da takip ederek, iki gününü köyde geçirdiğini söyledi.

M. Emin Bozkuş, baba evinin bahçesinde sabah kahvaltısını yaparken, sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşarak hafta sonlarını mutlaka köyde geçirerek değerlendirmesini tavsiye etti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2023, 11:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
m.eminboz73200@gmail.com
[email protected] - 11 ay Önce

Abdurrahman Baran. Gerçekten mükemmel bir gazete ustadısın. Emeğine halel gelmesin..

Ali Abravcı
Ali Abravcı - 11 ay Önce

Sayın müdürüm bir seferine bizleride davet etsen olmaz mı muhteşemsin Baba yadigarı unutmamak baba sevgisinde gelir.Afiyet olsun Şifa bal olsun müdürlerin müdürü

m.eminboz73200@gmail.com
[email protected] @Ali Abravcı - 11 ay Önce

Kıymetli Hocam ve dostum Ali; seni köyümde, köyümdeki evimde ağırlamak bana onur verir. Tabiki memnuniyetle davet ederim..

Çok garip!
Çok garip! - 11 ay Önce

Gerçekten çok garip! Hala anlamış değilim bu zat çok mu önemli birisi? Ya da ben mi bilmiyorum! Zamanında ilçe milli eğitim müdürü olduğunu biliyorum sadece, hangi kritere göre Milli eğitim müdürü olduğu da bilinmiyor? Ama şahit olduğum bir olayda- hayal meyal hatırlıyorum-eskiden müdürlük hükümet konağının içindeydi, orda engelli bir işçiye nasıl bağırıp hakaret ettiğine şahit olmuştum, anadolu lisesi yurdunun inşaat bekçisi miydi, tam bilmiyorum ama; bu zat’ın o adama nasıl böbürlenip bağırdığını gördüm!
Kısacası bu zat çok önemli bir zat değil!!!

Eğitim uzmanı nedir?
Eğitim uzmanı nedir? - 11 ay Önce

Eğitim uzmanı mı, hiç güleceğim yoktu

Abdulkerim bozkuş
Abdulkerim bozkuş - 11 ay Önce

Taş ev yazın serin olur uzun ömürler diliyorum afiyet olsun akirda yemesi keyifli olur

SIRADAKİ HABER