İdil 1937 Spor Kulübüne Destek yemeği

spor kulüplerinin maddi olarak desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Valinin konuşması ardında davetliler gerekli yardımda bulunarak takımlarına sahip çıktı.

İdil 1937 Spor Kulübüne Destek yemeği

İdil 1937 Spor Kulübüne Destek yemeği

İlçe Kaymakamı Zafer Sağ’ın desteği ile İdil 1937 Spor kulübüne destek amaçlı yemek düzenlendi. Destek yemeğine Şırnak valisi, İlçe Kaymakamı, İlçenin İleri gelenleri, Esnafı, kurum amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

İdil 1937 Spor amatör takımı lig başlamadan önce ekonomi destek amacıyla İdil Öğretmen evinde kulüp yararına bir yemek verdi. Yemeğe Şırnak Valisi Ali İhsan Pehlivan, İdil Kaymakamı Zafer Sağ, Başsavcı Rıdvan Avci, Emniyet Müdürü İzzet Güner, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin, Kurum amirleri, ilçe esnafı, vatandaşlar ve davetliler katıldı. Şırnak Valisi Ali İhsan Pehlivan sporun çok önemli olduğunu, Şırnak il ve ilçelerinde önemli bir genç nüfusun olduğunu belirterek, gençlere gerekli ilginin gösterilmesi, spor kulüplerinin maddi olarak desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Valinin konuşması ardında davetliler gerekli yardımda bulunarak takımlarına sahip çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER