Avcılar Kıraathanesi yeni yerine taşındı

İşletme sahibi kıraathanenin bir köşesinde kitaplık olacağı, insanların sohbet edebileceği bir ortamında olacağı ifade edildi.

Avcılar Kıraathanesi yeni yerine taşındı

Avcılar Kıraathanesi yeni yerine taşındı

İdilin sosyal hayatına tanıklık etmiş, vatandaşların çok güzel geceler geçirerek zaman harcadığı, 40 yıldan beri ilçe merkezinde kıraathane olarak işletilen, halkın arasında Kırejo kahvesi olarak bilinen mekân yeni adres yerine taşındı.

İlçe merkezinin en renkli işyerlerinden olan, İdilin sosyal hayatına tanıklık etmiş, kanaat önderleri, entelektüelleri, memuru ve vatandaşların oyun oynayarak stresini atığı kıraathane, 40 yıl sonra adres yerini değiştirdi. Halkın arasında Kırejo kahvesi olarak bilenen kıraathane, yıllarca İdilde Divan lokantası olarak işletilen mekâna taşındı. Mekân elden geçirildikten sonra Kıraathaneye uygun hale getirilirken, vatandaşların rahat okey oynayabileceği yazlık alanında mekâna kazandırılması Kırojo kahvesi sevdalıları sevindirdiği belirtildi. Avrupa’dan gelen vatandaşların buluştuğu, idilin eski mekânlardan olduğundan dolayı ilgi çeken kıraathane, günün koşularına göre kendi yenilerek müşterilerine hizmet vereceği kaydedildi. İşletme sahibi kıraathanenin bir köşesinde kitaplık olacağı, insanların sohbet edebileceği bir ortamında olacağı ifade edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER