Elican Mezrasının yolu asfaltlandı

Elican halkına hayırlı olması dileğinde bulunurlarken sırada bekleyen köylerde yol çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

Elican Mezrasının yolu asfaltlandı

Elican Mezrasının yolu asfaltlandı

Sulak köyüne bağlı Elican mezrasının 8 kilometrelik yolunun asfaltlama çalışması tamamlandı.  AK Parti ilçe Başkanı Murat Ay, AK Parti İl Encümeni Abdurrahim Karatay asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek Elican halkına hayırlı olması dileğinde bulunurlarken sırada bekleyen köylerde yol çalışmalarına başlanacağı belirtildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abartma kardeşim
Abartma kardeşim - 5 yıl Önce

Bu yüzyılda yol yaptım su getirdim vb vaatler az gelişmiş ülkelerde bile uygulanmıyor! Tabi yapacaksın hem de böyle saçma baştan savma asfaltladeğil daha kaliteli daha modern alfat, hizmet yapacaksın ve sanki çok büyük bir keşif yapmış gibi fotoreklam yapmayacaksın, sen orda bir maaş alıyorsun senin nir görevin var, benden aldığın vergiyi bana hizmet olarak vermeye mecbursun! Akp encümeni ve ilçe başkanı ! Beton asfaltla olsa hadi neyse derim de ama döktüğünüz asfalt bu yüzyıla yakışmıyor ve yurttaşın arabasına zarar vermekten başka hiçbir şeye yaramıyor!!! Sayın sowenist idareciler ve süslü encümen

SIRADAKİ HABER