Karaaslan'a Belediye Başkan adaylığı verilmedi

Karaaslan'a Belediye Başkan adaylığı verilmedi

Bir dönem Ak parti'den İdil Belediye Başkan adayı olan Abdurrahman Karaaslan 2024 yerel seçimlerinde Ak Parti İdil Belediye Başkan adaylığı için yaptığı başvuruda ismi çıkmadığı için aday tanıtma toplantısına çağırılmadığı öğrenildi. 

AK Parti il teşkilatı tarafından Belediye Başkan Adaylığı için başvuruda bulunan adayların isimleri açıklandı. Abdurrahman Karaaslan açıklanan adayların arasında isminin olmadığı ortaya çıktı. Mal Müdürlüğü görevinde uzun süre hizmet eden, vatandaşlar tarafından sevilen ve sayılan, Hesına Aşiretinin kanaat önderleri arasında sayılan, bir dönem Ak parti Belediye Başkan Adayı olan, yerel anketlerde açık arayla önde olan, STK ler tarafında kabul edilen Abdurrahman Karaaslan 2024 yerel seçimlerinde AK Parti İdil Belediye Başkanlığı için yaptığı başvuruda açıklanan adaylar arasında isminin çıkmadığı öğrenildi.

Ak Parti İdil Belediye Başkan adaylığı için başvuran adayların arasında adaylık için kesin gözüyle bakılan Abdurrahman Kaaraslan'ın olmaması süpriz gelişme olarak değerlendirildi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER