İdil Haber : Kulis haberimiz doğru çıktı

İdil Haber : Kulis haberimiz doğru çıktı

Kulis haberimiz doğru çıktı. AK Parti İdil ve Beldeler Belediye Başkan Adayını belirleme sürecini takip eden İdil Haber gazetesi ilkelerinden taviz vermeden Siyasi partilerin çalışmalarına, başvuran adaylara saygı gösterek yürütüğü çalışmanın doğruluğu bir kes daha tescihlendi ve kulis haberlerin doğruluğu tasdik edildi.

AK Parti'nin İdil, Belde Belediye Başkan adaylarını, İdil'de İkbalhan Haznedar, Karalar Beldesinde Halef İnan, Sırtköy Beldesinde Dilaver Keleşoğlu olduğunu belirleyen kulis haber olarak geçen takipçileriyle paylaşan İdil Haber Ak parti ilçe teşkilatı ve Adaylar tarafından habere sert tepki gösterilerek eleştirilmişti. İlçe Başkanı " Ne biçim haber yapıyorsunuz, ayıptır, neden yalan haber yapıyorsunuz, oldumu şimdi" diyerek tepkisini ortaya koyarken, haberi okumadığı anlaşıldığı gibi kulis haber olarak geçmesine rağmen, atama merci olarak haberi görmesi bizi şaşırtıyordu, tepkisini başka sebepten dolayı ortaya koyduğu hemen anlaşılıyordu.
Bugün AK Parti İl Başkanlığı Şırnak Kapalı Spor salonunda düzenleyecek Şırnak İlçe Belde Belediye Başkan aday tanıtım toplantısına İdil Belediye Başkan Adayı İkbalhan Haznedar, Karalar Belediye Başkan Adayı Halef İnan, Sırtköy Belediye Başkan Adayı Dilaver Keleşoğlu davet etmesi kulis haberimizin doğru olduğun bir kez daha tastik etmiş oldu. İdil haber, siyaseti, İdil'deki toplumsal gelişmeleri, sosyal hayatın renkli yönlerini, takip etmeye devam edin. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 14:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerçek gazetecilik
Gerçek gazetecilik - 3 ay Önce

İşte gercek habercilik İşte gerçek gazetecilik, tebrikler idilhaber.

Vatandaş
Vatandaş - 3 ay Önce

Yapacağınız işi sikiyim böyle haber mi olur

Cahil
Cahil @Vatandaş - 3 ay Önce

Cahil başa gelirse, böyle terbiyesiz yazılar da yazar halkı da kendi malı görür. AKPARTI IDIL YÖNETİMİ değişmeli, cahil yönetici istemiyoruz!!!

Baron 14
Baron 14 - 3 ay Önce

Murat Ay’ çok iyidir onu seviyoruz.

SIRADAKİ HABER