Ramazan Hoca'nın sevgisi Cizre'ye ulaştı

Ramazan Hoca'nın sevgisi Cizre'ye ulaştı

Diyarbakır'lı Ramazan Hocanın sevgisi Cizre'ye ulaştı. Sosyal medyadan tanınan Diyarbakır'da sohbetlerde bulunan İstanbul'da bıçaklanarak öldürülen Ramazan Hoca'ya üzüntüler devam ediyor. 

Cizreli Minibüsçüler İstanbul'da kendisine ait çay ocağında uğradığı bıçaklı saldırıda öldürülen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'yı unutmadı.

Cizre'de Minibüs sürücüleri Ramazan Hoca'nın resimlerini araçlarına yapıştırarak kendisini unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını gösterdi.
Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, İstanbul'da uğradığı saldırıda hayatını kaybetmiş, ölümü başta Diyarbakır olmak üzere Türkiye genelinde büyük bir üzüntüye neden olmuştu.
Diyarbakır'da tarihi Ulu Camiye giden herkesle sohbet edip insanlara dini açıklamalara yaparak yerli ve yabancı turistleri bilgilendiren Ramazan Hoca, aldığı ölüm tehditleri nedeni ile İstanbul'a taşınmıştı.
Kendi işyerinde uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın ölümü taraflı tarafsız herkese büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Yaşanan olaydan sonra bir otobüs firması otobüslerini Ramazan Hoca'nın resimleri ile süslemesinin ardından Cizreli Minibüsçülerde Minibüslerine Ramazan Hoca'nın resimlerini yapıştırarak kendisini unutmadıklarını gösterdiler.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER