Erdoğan'dan 'gıda' açıklaması: Çok ağır cezalar sizi bulabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıda fiyatlarındaki artışla ilgili olarak, ''Devam ederse, çok ağır cezalar gelir'' dedi. Erdoğan restoran ve kafelerin açılması ile ilgili adımlar atmaya gayret ettiklerini söyledi.

Erdoğan'dan 'gıda' açıklaması: Çok ağır cezalar sizi bulabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası yaptığı açıklamalarda restoran ve kafelerin açılması için adımlar atıldığını söyledi.  

Gıda fiyatlarındaki artışla ilgili de açıklamalarda bulunan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

RESTORAN VE KAFELERİN AÇILMASI: Bu konuda Bilim Kurulu'nun ifadeleri önem arz ediyor. Ama ben daha çok değerlendirmeleri vefatla ilgili yapıyorum. Vefat sayılarındaki düşüş de beni ciddi oranda umutlandırıyor. Açık mekanlarla ilgili adımlar atmaya gayret ettik; şu anda lokantalarımızı belirli bir süre daha gözetleme gibi düşüncelerimiz var. Bu süre içerisinde küçük esnafımızı yalnız bırakamayız onlara da gerekli desteği verdik, veriyoruz. Mutasyonla ilgili bazı olumsuz gelişmeler var doğru, fakat onu da inşallah aşacağımıza inanıyorum.

GIDA FİYATLARINDAKİ ARTIŞ: Vatandaşın bu noktada ezilmesine tahammül edemeyiz. Esnaflarıma sesleniyorum, eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir. Yaptığınız işi hakkı ile yapın.

ELON MUSK İLE GÖRÜŞME: Müşterek neler yapabiliriz bu konuda ben de bir arkadaşımızı görevlendirerek, Elon Musk ile sürekli irtibat halinde olacaklar. Tabii Elon, 2020 itibariyle dünyanın en zengini oldu. "Çok çalışıyorum" diyor. "Çok çalışınca da çok kazanıyorum" diyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER