Murat Ay"İlçemize hayırlı olsun"

Murat Ay"İlçemize hayırlı olsun"

Ak parti ilçe Başkanı Murat Ay  uzun süredir İlçemize spor kompleksini kazandırmak için yürüttüğümüz çalışmanın ihale aşamasına geldiğini belirtti.

Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlarda Sılopi,Cizre,Uludere ilçeleri ile birlikte Şırnak iline spor tesislerinin yapıldığını neden İdile yapılmadığını ifade edilen paylaşımlara nisbeten, Ak Parti ilçe teşkilatı olarak paylışımlara tepki vermeden Milletvekillimizle birlite yürütüğümüz çalışma neticesinde mutlu sona ulaştıklarını ifade eden Murat Ay şu açıklamalarda bulunuldu."İlçemize Spor Kompleksi kazandırmak için Milletvekilimizle,İlçe Kaymakamızla birlikte çalışmamızı yürütüyorduk.Çalışmamız devam ederken aksaklıklar meydana geldi. Bizi takip eden çevreler bu durumumuzu sosyal medyada dezavantaja çevirerek neden ilçemize spor kompleksi yapılmadığı yönünde paylaşımlarda bulundular. Biz bu paylaşımlara takılmadan çalışmamıza devam ederek mutlu sona ulaştık.Kapalı spor salonu, Olimpik yüzme havuzu, Futbol sahası için yer tahsisini gerçekleştirdikten sonra projemiz ihale aşamasına geldi.İlçemize hayırlı olsun, Milletvekilimize, Valimize, Kaymakamımıza desteklerinden dolayı teşekür ederim."

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2021, 23:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
adalet nerde xale evdırehman
adalet nerde xale evdırehman - 3 yıl Önce

bir ilçeye yapılacak olan bir spor tesisini spor müdürlüğü değilde bir partinin ilçe başkanı yapıyorsa biz hapı yutmuşuz xale evdırehman. cenazeyi yıkayıp mı gömelim yoksa gerek yok mu mele eli karar versin.

SIRADAKİ HABER