Belediye Eş Başkanlarından halk toplantısı

. Hiçbir engel bizi halkımıza hizmet etmekten alıkoyamaz. Adile Naşit caddesinde Alanya caddesine yapılan ışıklandırma çalışmasının bir benzeri yapılacak. ” dedi. 

Belediye Eş Başkanlarından halk toplantısı

HDP’li Eşbaşkanlar Songül Erdem ile Murat Şen, İdil Belediyesinin mevcut borç durumuyla ilgili topladıkları verileri belediye binasında halk toplantısı yaparak basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaştı.

Belediye Eş Başkanı Songül Erdem, “Mazbatamızı alarak halkımıza hizmet etmek üzere görevimize başlamış bulunuyoruz. Görevimize başlarken belediyeyle ilgili bilgileri,borçları, yapılanları sizinle paylaşmak istedik. Arkadaşlar bu bilgileri sizinle paylaşacaklardır.” Daha detaylı bir açıklamayı önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten Eş başkan Murat Şen sözlerine başlarken şu ifadeleri kullandı. " Eski Belediye binasının yıkıldığı gibi, yerini de Emlak müdürlüğüne tahsis edilmiş. Bugün sizinle belediye binasında değil, kültür sanat binasında hizmet etmeye çalışıyoruz. Gönül ister ki Kültür sanat binası kültür sanat alanında, fiziki yapısıyla hizmet etsin. Halkın daha çok kültür ve sanata ihtiyacı vardır. Belediyemizin borç durumu ile ilgili ilerde daha geniş bir şekilde bilgilendirme yapacağız. Borç açıklama durumunda, şeffaf olacağız, dürüst olacağız. Borç bilgilerini kamuoyuyla paylaşacağız. Hizmet noktasında ayrım yapmayacağız. Halkımıza borçlarımıza bahane etmeden, tüm imkanlarımızı zorlayarak hizmetin en iyisini yapmaya çalışacağız. Hiçbir engel bizi halkımıza hizmet etmekten alıkoyamaz. Adile Naşit caddesinde Alanya caddesine yapılan ışıklandırma çalışmasının bir benzeri yapılacak. ” dedi. 

Basın açıklamasına Belediye encümenleri, esnaf ve ilçe halkı katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER