Öğrenme Şenliği

İl ve ilçe halk eğitim merkezleri bünyesinde açılan kurslarda üretilen şalu şepik, yöresel kıyafetler, halaylar, kilimler, halılar ve ince oyaları gibi el işi ürünler ile okullarda hazırlanan TÜBİTAK projeleri, Gençlik Merkezi'nde sergilendi. Programa katılan Vali Mehmet Aktaş'ın, engelli tenisçi Hasan Bilen ile birlikte tenis oyması renkli görüntülere sahne oldu.

Öğrenme Şenliği

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrenme şenliğinde kursiyerlerin eserleri sergilendi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen öğrenme şenliğinin açılışı, Vali Mehmet Aktaş'ın katılımıyla gerçekleşti. İl ve ilçe halk eğitim merkezleri bünyesinde açılan kurslarda üretilen şalu şepik, yöresel kıyafetler, halaylar, kilimler, halılar ve ince oyaları gibi el işi ürünler ile okullarda hazırlanan TÜBİTAK projeleri, Gençlik Merkezi'nde sergilendi. Programa katılan Vali Mehmet Aktaş'ın, engelli tenisçi Hasan Bilen ile birlikte tenis oyması renkli görüntülere sahne oldu.
Vali Aktaş, kursiyerlerin çok değerli eserleri ortaya çıkardığını ifade ederek, Şırnaklı hemşerilerimiz özellikle yetişkin hanım kardeşlerimizin devam ettiği kurslarda el emeği göz nuru denebilecek güzel çalışmalar ortaya çıkmış. Halk Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün desteği ile çok ciddi sanatsal etkinlikler ve sanatsal ürünler ortaya çıkmış. Ayrıca okullarımızda öğrencilerimizin özellikle teknolojiye dayalı çok kıymetli, değerli çalışmalarını buluşlarını gördük. Gerçekten çok mutlu olduk. Buradaki bu ortam bizim imkan sağladığımızda destek verdiğimizde tabi bunu sadece maddi imkan ve destek anlamında söylemiyorum. Toplum olarak gençlerimizi insanlarımızı motive ettiğimizde, destek verdiğimizde ne kadar güzel eserlerin ortaya çıkabileceği konusunda gösterilmesi çok değerli oldu dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER