Vali Ali Hamza Pehlivan İdil’de

Pehlivan, İdil 1937 Spor’un yemeğine katıldı. Öğretmen evinde verilen yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Pehlivan idil’de ayrıldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan İdil’de

Vali Ali Hamza Pehlivan İdil’de

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İdil’i ziyaret etti. Protokol üyeleri,STK temsilcileri ve vatandaşlar vali’yi hükümet konağın bahçesinde karşıladı. Protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek tokalaşan Şırnak valisi toplu fotoğraf çektikten sonra makama geçti.

Makam’da İlçe Kaymakamı Zafer Sağ, ilçede devam eden çalışmalar ve yatırımlar ile ilçenin eğitim, sağlık, tarım, spor ve sosyal hizmetler gibi temel kamu hizmetleri hakkında detaylı bir şeklinde brifing verdi. Vali Pehlivan, brifingdeki alt başlıklarda ilgili müdürlerle değerlendirme ve bilgi alışverişlerinde bulunarak talimatlar verdi. Vali Pehlivan Eğitim ve Üretimin önemine dikkat çekerek Eğitimde seferberlik ilan etiklerini ifade etti. Tarım’da seracılığın çok önemli olduğunu, Şırnak’ta seracılığın gelişmesi için önemli adımlar atacaklarını açıklarken, İlçede Ziraat Fakültesinin bulunmasının bir fırsat olduğunu ve bu fırsatın iyi değerlendirmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Vali Pehlivan, brifingin ardından  İlçe Eminye Müdürlüğünü geçti ziyaret defterini imzaladıktan sonra İnşaatı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü binasını gezdi ve bina hakkında yetkililerden bilgi aldı. İlçe Jandarmaya geçen Pehlivan Şehitliği gezdikten sonra İlçe Jandarma komutanın makamına geçti, ziyaret defterini imzaladıktan sonra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin kısa bir brifing verdi. Brifingin ardında Şırnak Valisi ilçe merkezine geçerek Esnaf ziyaretini gerçekleştirdi. Esnafı gezen Şırnak Valisi Pehlivan vatandaşlarla sohbet ederken, öğrencilere kitap hediye etti. Yürüyerek Öğretmen evine geçen Pehlivan, İdil 1937 Spor’un yemeğine katıldı. Öğretmen evinde verilen yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Pehlivan idil’de ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER