Karatay "130 KM ‘lik stabilize yol çalışmasını yapılmasını sağladık.”

Valimiz Köylere hizmet götürme birliğinin İlçe merkezine bağlı tüm köy yollarını kapsayacak şekilde ek bütçe çıkararak 130 KM ‘lik stabilize yol çalışmasını yapılmasını sağladık.”

Karatay "130 KM ‘lik stabilize yol çalışmasını yapılmasını sağladık.”

130 KM köy yollarının stabilize çalışması ile ilgili yaptığımız habere mühalefet il encümenlerinden gelen tepkiler üzerine İdil Haber AK Parti il encümeni Abdurrahim Karatay’a haberi sorarak doğruluğunu teyit ettik.

İdil Haber: İlçe merkezine bağlı köylerin 130 KM ‘lik stabilize çalışması yapılacak, karar İl meclis kurulunda çıkan bir karar mı, meclisin dışında  partinizin girişimleri ile yapılan bir çalışma mı?

Abdurrahim Karatay: “İl meclis kurulunda İlçe merkezine bağlı 7 köye yönelik bir karar meclis kurulunda kabul edildi. Bu karar mevcut köylerimizin yollarının hepsinin işi görecek bir karar ve bütçe değildi. Sulak, Yarbaşı, Kayı gurup yolları, daha bir çok köy yolları bu kararın dışında kalıyordu. Bu sene için önümüze koyduğumuz bir hedef vardı.Hedefimiz bütün köy yollarını en azında stabilize yapmaktı. Milletvekillimiz Rizgin Birlik, İlçe Başkanımız Murat Ay, İl Başkanımız Halil İbrahim Erkan’ın girişimleri ile Valimiz Köylere hizmet götürme birliğinin İlçe merkezine bağlı tüm köy yollarını kapsayacak şekilde ek bütçe çıkararak 130 KM ‘lik stabilize yol çalışmasını yapılmasını sağladık.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail Olgaç
İsmail Olgaç - 4 yıl Önce

Başarılarınızın devamını dilerim halka hizmet hakka hizmettir. Bu bilinçte olup bu bilinçle hareket etmenizi temenni ediyorum.

Hassa ....trrr
Hassa ....trrr - 4 yıl Önce

Hassasssss ........ trrrrr

SIRADAKİ HABER