Kaymakam Sağ vatandaş'ın bayramını kutladı

Ramazan Ayı boyunca sahip olunan güzel ve hayırlı hasletlerin daim kalmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum.

Kaymakam Sağ vatandaş'ın bayramını kutladı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer SAĞ'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı ve vatandaşın bayramını tebrik etti. Sağ mesajında:" Manevi iklim içerisinde bulunduğumuz on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’nı geride bırakmanın üzüntüsünü yaşarken diğer taraftan Yüce Allah’ın mükâfatı olan Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin sevincini yaşamaktayız. Kadim kültürümüzün birey, aile, millet ve ümmet bağlarını güçlendiren istisnai günlerimizden olan Ramazan Bayramı’nın sevgiye, sağlığa, hoşgörü ve dayanışmaya, birlik ve beraberliğe vesile olması en büyük temennimdir.

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgın hastalığına karşı alınan tedbirler gereği; dört günlük süre boyunca evlerimizde kalma ve Ramazan Bayramı’nı evlerimizde kutlama durumu hâsıl oldu. Din-i mübin-i İslam’ın önemsediği insan sağlığından dolayı da bayramda samimiyetimizin ve saygımızın gereği olarak musafaha ve büyüklerimizin el öpme merasimlerini malum hastalıktan dolayı yapamayacağız ve bayram ziyaretleri de yapamayacağız. İçerisinde bulunduğumuz bu zaruri durumdan dolayı aile, akraba ve dostlarımızı gönül selamı ile hal ve hatırlarını telefon ve benzeri iletişim araçları ile arayarak bayramlarını tebrik edelim. Kurallara uyup evde kalalım, evde kalalım ki daha sağlıklı ve huzurlu yarınlara kavuşalım.

Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı tebrik eder, şahsınıza, ailenize, milletimize ve İslam Âlemine hayırlar getirmesini dilerim. Ramazan Ayı boyunca sahip olunan güzel ve hayırlı hasletlerin daim kalmasını en kalbi duygularımla temenni ediyorum."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Masum Sonmezturk
Masum Sonmezturk - 4 yıl Önce

Kaymakam beyin Bayram mesajinda kafasi cok mukemmel calismis.Kucaklayici saygili egitici bir mesaj olmus.Tebrikler.Ancak keske bu mukemmeliyet lisenin yikilmasindafa olsaydi.Kaymakam bey bu yikimi engellemedigi icin basarisi her zaman sorgulanacaktir.Lisenin yikilmasi dogru olmamis Sayin Kaymakam.

SIRADAKİ HABER