Ali Rambo bugünkü alışverişini Elazığ Malatya depremzadelere bağışlayacak

AFAD öncülüğünde Türkiye'nin dört bir yanından, depremden etkilenenler için yardım kampanyaları başlatıldı. Kampanyaya destekler sürerken, idil merkez'de bulunan, Can Rambo Tekno Market Sahibi Mehmet Ali Teymurtaş , Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere 1 günlük gelirini bağışladı.

Ali Rambo bugünkü alışverişini Elazığ Malatya depremzadelere bağışlayacak

Mehmet Ali Teymurtaş , Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere günlük gelirini bağışlayacağını açıkladı.

Geçen cuma günü meydana gelen merkez üssü Sivrice olan 6.8 büyüklüğündeki depremin vurduğu ve Elazığ ile Malatya’da 41 kişinin hayatını kaybettiği depremde, tüm Türkiye tek yürek oldu. AFAD öncülüğünde Türkiye'nin dört bir yanından, depremden etkilenenler için yardım kampanyaları başlatıldı. Kampanyaya destekler sürerken, idil merkez'de bulunan,
Can Rambo Tekno Market Sahibi Mehmet Ali Teymurtaş , Elazığ ve Malatya’daki depremzedelere 1 günlük gelirini bağışladı.
Millet olarak acıda ortaklaşma bilinciyle hareket etmenin, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılacağına inandığını belirten Teymurtaş, "Yüreğimizi yakan, bizleri acıya boğan depremin yaralarını sarmak için ne yapsak yetersiz kalır. Hayatta kalanları teselli etmek, onlara destek olmak için biz de vicdani sorumluluğumuz gereği, küçük de olsa bir adım atmaya karar verdik. Millet olarak acıda ortaklaşma bilinciyle hareket etmenin, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılacağına inanıyorum. Bu vesile ile hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve yakınları başta olmak üzere tüm milletimize sabırlar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER