Kaymakam husumetli iki aileyi barıştırdı

Sizde toplumsal bilincin farkına vararak karşılıklı adım atarak kucaklaştınız, bizde bu ana şahitlik ettik. Allah hepimizi büyük belalardan korusun, barışınız daim olsun." Dedi.

Kaymakam husumetli iki aileyi barıştırdı

Kaymakam husumetli iki aileyi barıştırdı

İlçe merkezine bağlı Özen, Okçu köylerinde husumetli olan iki aileyi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ'ın araya girmesiyle barıştırıldı.
İlçe merkezine bağlı Özen Köyü ve Okçu Köyünlerinde ikamet eden iki aile arasında başlayan kavga,İlçe Emniyet müdürlüğünün girişimleri sonucu büyümeden önlenmişti.İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zafer Sağ'ın girişimleri ile husumet bugün düzenlenen barış töreniyle son buldu.Husumetli aile bireyleri bir birleriyle kucaklaşarak barıştı. Aileler birlikte barış yemeğini Özen köyünde yiyerek bir araya geldi. Yemek'te ilçe kayamakamı bir konuşma yaparak ailelerin duyarlı davrandığından dolayı teşekkür etti. Konuşmasında barışın kalıcı ve hayırlı olmasını dileyen idil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sağ, “İlçemiz'de sosyal bir kangren olan ve yıllardır süren bu tür problemlerin bir çok sosyal gelişmenin önünde bir engel olarak duruyor.Gelişmek için bu enegelleri el elle verek kaldırmamız gerekir. Düzeltilmesi konusunda gösterilen ilgi ve alaka şunu gösteriyor ki toplum olarak barışa susamışız, buna çok ihtiyacımız var. Herkes kötülük yapabillir, ama barış yapamak daha zordur. Bu zoru başarmak, inançlı, erdemli, toplumsal bilinci olan aileler yapabillir. Sizde toplumsal bilincin farkına vararak karşılıklı adım atarak kucaklaştınız, bizde bu ana şahitlik ettik. Allah hepimizi büyük belalardan korusun, barışınız daim olsun." Dedi.

Düzenlenen barış törenine idil Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Zafer, idil Cumhuriyet Başsavcısı Rıdvan Avcı, idil Emniyet Müdürü İzzet Güneri, idil ilçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2020, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER