Gönüllü eğitim vermenin tadı başkadır

Gönüllü eğitim vermenin tadı başkadır

 Yaşadığın mahallenin sosyal hayatına tebba olunurken, mesleğinin sorumluğunun farkında isen, gönülülük işi zuhur eder, işten kaçınılmaz olunur. Tadıda başka olur, diyor cemaat ehlli vatandaş. Camide Kur-an kursunu izlerken durumu bu şekilde ifade ediyor. 

Yeni Konutlar Cami İmamı Ali Abravcı, öğle namazından sonra 25 öğrenciye Kur-an dersi vererek toplumsal somruluğunun yerine getirme gereğini yapıyor. Hoca'nın öğrenci sayısının Cemaatinin sayısından çok olduğunu ifade eden vatandaş, mahallede çocuk sayısının çok olduğunu, çocukların sokakta oyun oynayarak yaz tatilini geçirdiklerini belirtti. Cami imamının çocukların bir kısmını Kur an kursuna alarak eğittiği için kendisine teşekkür eden vatandaş mahallenin çok önemli bir sorununu kursla çözmeye çalışıldığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2023, 18:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
m.eminboz73200@gmail.com
[email protected] - 11 ay Önce

Öncelikle "İdil Haber Gazetesinin bu anlamlı haberinden dolayı tebrik ediyorum." Tabiki burda bu vazifeyi ifa eden Yeni Konutlar Cami İmamı Ali Abravcı hocayıda gönülden tebrik ediyorum. "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" diyor Hz. Ali.. Kıymetli imam Hz.Ali'nin bu vasiyetini yerine getiriyor. Allah güç kuvvet versin..

Ali ABRAVCı
Ali ABRAVCı - 11 ay Önce

Muhterem Müdürüm muhteşemsin Elinizin atmadığı İdil’de hiç bir kalmadı MaşAllah tek kelimeyle Bravu

Ali Abravcı
Ali Abravcı - 11 ay Önce

Muhteşemsin sayin Abdurrahman Bey MaşAllah Elinize ve kaleminize sağlık

SIRADAKİ HABER