Avukat ve kardeşi öldürüldü

Avukat ve kardeşi öldürüldü

 Urfa'da akraba iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada avukat İsa Alkan (38) ile kardeşi Ömer Alkan (28) öldürüldü.

Urfa'da akraba olan boşanma aşamasındaki çiftin yakınları arasında silahlı kavga çıktı. Olay, akşam saatlerinde merkez Haliliye ilçesi Sırrın Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, A.Ö., boşanma aşamasında olduğu ismi henüz öğrenilemeyen eşinin yanına konuşmaya gitti.

Evin önünde A.Ö. ile taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Avukat İsa Alkan (38) ve kardeşi Ömer Alkan (28), enişte A.Ö.’nün tabancasından çıkan kurşunlarla yaralandı.

Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Alkan kardeşler, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İki kardeşin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olaydan sonra otomobiliyle kaçan Ö.A.’nın yakalanması için ise polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gebro petrus
Gebro petrus - 3 yıl Önce

Schlomo.
Çok güzel bir şekilde dile getirdin bunları az çok tahmin ediyorumdum oma tabi'ki o kadarını hatırlamıyordum.lahdo abenın sayesinde çok güzel anları daha dateyılı bize hatırlıyorsun.sana herz zaman gibi bütün calışmalarında başarılar diliyorum.
İdil haber arkadaşlara selamlarımı iletiyorum.

Cemil Bugday
Cemil Bugday - 3 yıl Önce

herzamanki güzel yazılarinla bizi gene eski günlere götürdün... Tabiki sen yukarı mahallede oturuyor ve çoğu olaylara şahit birisin... Bu olayları o kadar yıllar geçmesine rağmen akıllarda tutmak senin o kültür le bağlılığın kopmamasidir... Yemin bu yazılarinla
Sendeki daha çok kapalı ve anlatacakların var olduğunun inancidayim. Ellerine sağlık. Hakikattende diğer köy ve başka ilçelerden gelipte biz suryanilerle yaşayan çok güzel dostlarımız vardır. Onlara asla bir yabancı gözüyle bakmadık... İyiki halen yıllar geçse de dost kardeşliğimiz kopmamistir ve kopmayacaktir . Selamlar

Abdurrahman Nas
Abdurrahman Nas - 3 yıl Önce

Kadınlar çiçektir dalarında koparmıyalım.

Kadın
Kadın @Abdurrahman Nas - 3 yıl Önce

Jin jiyane, jiyan baweteye

Şükrü Külen İsviçre
Şükrü Külen İsviçre - 3 yıl Önce

Saygıdeğer İdil haber cemiyeti:
İDİL; memleketimiz, bilge dolu bir şehir, antik, otantik ama aynı zamanda modern hayatların yaşandığı bir belde, tarihte siyah beyaz sahnelerin yaşandığı en renkli ve en zevkli film senaryolarıyla dolu tek başına bir tarih ve bugün itibariyle yazarımız bu 60-70'li yıllarda yaşanmış kahramanlıkları masamıza en detaylı şeklinle sunmuştur, şahsım adına teşekkürler, o tatlı geçmişi bir kez daha yaşadık ve mest olduk!
Ortaya sergilenen konudan şu metinlere tanık oluyoruz; entegre olmadan, yerleşim ve kaynaşım, güven vede huzur olmaz, tabiki Perihane annenin bu denli Hazaklılara ayak uydurmalarındaki ana usullardan biri asil bir aileden geldiği kadar, onu kucaklayan bir Azech Süryani toplumu da büyük rol oynar ve bu toplum geçmişten bugüne gönül kapılarını herbir insana açarak, misafirperverliğin en alasını sergilemesini bilmiştir!
Ve bende sizleri bu 60'lı yılların ünlü bir şakısından esinlenerek şiirime götüreyim:

ELBET BİR GÜN
-Elbet bir gün buluşacaktık, tarih gizli kalmayacak.
-Mihail amcanın o imkansız aşkı, tarihlerde sahne bulacak.
-saçlarımız ak olsa bile, eskiyi yaşamasını, tarihi tekerrür etmesini,
-Belkide, Avrupada veya dünyanın her bir yerinde, bu aşklar ebedi kalacak!

-İçimizde kor ateşi yanan yangınlar var, anlat be usta, ferah edeyim.
-Gönlümde hala yatar o en renkli, siyah beyaz sahnelerdeyim.
-Bugün yine kederli, yaşanmamış o aşklar hep platonik kalacak,
-Ama senin o büyük amcalık aşkın, platonik değilde, Mihail amca diye ebedi yaşayaca!

Tüm İdil halkını saygıyla selamlıyorum.
ŞÜKRÜ

SIRADAKİ HABER