OMERKA Spor kulübü atletleri Ankara’da Türkiye Şampiyonasına Katılıyor

OMERKA Spor kulübü atletleri Ankara’da Türkiye Şampiyonasına Katılıyor

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet takviminde yer alan Atatürk’ü Anma Koşusu, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek.

Atatürk’ü Anma yol koşusuna katılmak için Silopi ilçesinde yapılan seçmelerde İdilden 9 okulun öğrencileri ve OMERKA spor kulübün atletleri elemelerin ardında yarışmaya katılacağı belirtildi.

Ankara’da 10 Kasım ‘da düzenlenecek  olan Atatürk’ü anma yol Koşusuna OMERKA Spor Kulübünün  atletleri, Cumhuriyet Ortaokulu, ÇPL,EML, Veysel Karani Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Cumhuriyet Anadolu Lisesi,İmam Hatip Anadolu Lisesi, Ulak Ortaokulu, Mevlana Ortaokulu öğrencileri katılacağı belirtildi. OMERKA Spor Kulübü Başkanı Uğur Çakır yarışma ile ilgilli şu ifadeleri kullandı.” Atletlerimizi ilçe merkezi ve İlçe merkezine bağlı köy okullarında almak için seçmeler yaptık. Bu seçmeler sonucu gördük ki çok yetenekli çocuklarımız var. Yetenekli disipline güvendiğimiz çocukları kulübe aldık. 10 Kasım Atatürk’ü anma koşusu için  sılopi ilçesinde yapılan seçmelerde ilçe merkezi ve köylerde,toplam 10 okuldan atlet seçmelerin ardında seçildiler. Ankara’da düzenlenecek organizisayon çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Çocuklardan iyi dereceler bekliyorum. Hazırlama sürecinde bize destek olan İlçe Kaymakamı Zafer Sağ’a, İlçe milli eğitim müdürlüğü Şirin Arslan’a, Halk Eğitim Müdürü Emin Çin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER