4 Yıldızlı Miroğlu Otel hizmete açıldı

​​​​​​​İlçe merkezinde hizmete giren 4 yıldızlı otelin açılışını İdil Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Zafer Sağ yaptı.

4 Yıldızlı Miroğlu Otel hizmete açıldı

İlçe merkezinde hizmete giren 4 yıldızlı otelin açılışını İdil Kaymakamı ve Kayyum Belediye Başkanı Zafer Sağ yaptı.

İlçe merkezinde geçen Midyat İdil Çevreyolunda 1500 dönüm arazi üzerinde inşa edilen 4 Yıldızlı Miroğlu oteli hizmete açıldı. Otelin açılışını İlçe Kaymakamı ve kayyum Belediye Başkanı Zafer Sağ ile birlikte İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin,İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner, AK Parti ilçe Başkanı Emin Bozkurt, Karalar Belde Belediye Başkanı Halef İnan, Şırnak AK Merkez İlçe Başkanı Mustafa İlter yaptı. Açılış törenine kurum amirleri, ilçe esnafı STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Miroğlu otel’de; restaurant, Cafe, Kır düğünleri için alan, Fitnes Salonu, Hamam, 250 kişilik toplantı salonu,Apart odalarla birlikte 60 oda bulunulmaktadır. Otel Müdüresi Ruken Miroğlu otel yatırımı ile ilgi şu ifadelere yer verdi.” Bölgemizde hatta ilimizde, devletin yatırımları dışın özel sektörlerin yatırım yapmadığı bir dönemde, firmamız, toplumsal ihtiyacımıza cevap verecek, istihdam sağlayacak bir yatırıma imza attı. Bu sebeplerden dolayı bugün çok gururluyum. Yaptığımız yatırımla, toplumsal görevimizi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Havaalanı bize 15 kilometre, Habur sınır kapısı 70 kilometre, Suriye sınır kapısı 60 kilometre uzaklıkta bulunan bir mesafede otelimizi inşa ettik. Otelimiz bünyesinde apart odalar, retaurant, cafe, hamam, fitnes salonu  yani bir insanın sosyal yaşamını rahat bir şekilde devam edebileceği  mekan inşa ettik.  Bu mekan, İdile hayırlı uğurlu olsun diyorum.”dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER