İdil 1937 Spor Şampiyonluk Parolasıyla lige hazırlanıyor

İdil 1937 Spor Şampiyonluk Parolasıyla lige hazırlanıyor

İdil 1937 Takımı Amatör ligine şampiyonluk idasıyla hazırlanırken transferde bombaları ardı ardına patlatmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 14 futbolcu transfer ettiklerini dile getiren İdil 1937 Spor kulüp Başkanı Ekrem Şimşek mutlaka şampiyon olacaklarını ifade etti.

Amatör Ligi’ne şampiyonluk parolasıyla hazırlanan İdil'in futboldaki güçlü temsilcisi  İdil 1937 Spor futbol takımı idil'in futbol tarihinde ilk defa profesyonel futbolcu transfer ederek Şampiyonluk idasını tescilendirdi. Profesyonel futbolcu Hidayet Uca'yı transfer eden İdil Spor, Uca'nın Cizre Spor, Bursa Oyak, Van Spor, Tatvan Spor, Mardin Spor'da oynadıktan sonra İdil 1937 Spor'a  transfer olduğunu belirtti. Diğer transferler'inde Üçüncü lig, BAL liginde futbol oynamış futbolcular olduğunu belirtilirken, ligte bu sene mutlaka şampiyon olacaklarını söylediler.

Hidayet Uca İdil Spor'a transfer olduğundan  dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtirken şu ifadelere yer verdi. " Hedefi Şampiyonluk olan bir takıma bilerek transfer oldum. Futbol'da kazandığım deneyimlerimi İdil Spor'un şampiyonluğu için harcamak istiyorum. İdil spor'da bu ortam olduğu için şampiyonluğun kaçacağı yok, Allahın izniyle sezonu mutlu sonla bitireceğiz." dedi. 

Yeni sezona yepyeni umutlarla başladıklarını belirten İdil 1937 Spor Kulüp Başkanı Ekrem Şimşek, “Çalışmalarımıza şampiyonluk hevesi ve inancımızla başladık. Takım olarak şampiyonluk hedefimizden vazgeçmiyoruz. Şırnak Perfesyonel Amatör liginin emarini çektik. Bu emara göre transferlerimizi yaptık. BAL Liginde, 3 ligte futbol oynamış profesyonel futbolcular transfer ettik. Bu futbolcularımızın deneyimlerini ligte kullanmaya çalışacağız. Birde on yıl boyunca ligte kazandığımız deneyimler var. Bu süre bizi futbolda olgunlaştırdığını düşünüyorum. Bu süreci ligte doğru kullanmaya bakacağız. Sakin olacağız, futbol oynayacağız, rakip takımları çok iyi tanıyoruz. Onların transferlerinide takip ediyoruz. Bilinçli bir şekilde lige hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle İnşallah sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız. Bu takımı ve İdil'i hak ettiği profesyonel liglere çıkarmak için aynı heyecan ve coşkuyu yaşıyoruz. Bu sene arzuladığımız şampiyonluk hedefini yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 22:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gebro.petrus
Gebro.petrus - 2 yıl Önce

Çok güzel bir haber.
İdili yukarlara cıkarmak ve başarılara cıkarmak tabi'ki bizi çok sevindiriçi.
Emeyi olan herkese başarılar diliyorum.
Ekrem şimşeke acil şifalar diliyorum.selamlar.

SIRADAKİ HABER