Yine İdilli unutunuz !

Vekilim İdilli ekleyecek olursak: Dargeçit İdil güvenlik yolu, İdil’den Şerefaddin Havalimanına kadar olan15 kilometrelik karayolunun çift şerit yapma ihtiyacı, İdil Güçlükonak arasına köprü ve yol bağlantısı yol yapım işi.

Yine İdilli unutunuz !

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Adil Karaismailoğlu ile Video konferans sistemi ile bir araya gelen Şırnak Ak Parti Milletvekili Rizgin Birlik  Şırnak İl ve ilçelerinde bulunan karayollarının durumlarını dile getirirken İdil’den söz etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Birlik Video Konferans toplantısında Şırnak il ve ilçelerinde önem arz eden karayolu ile ilgili projeleri, ve yenileme çalışmalarını istediği karayollarının İl ve ilçe bağlantılarını isimlerini sosyal medya hesabında paylaşırken İdil’in ismi geçmediği takipçilerin tarafından fark edildi. Birliğin sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım:

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANIMIZ SAYIN MEHMET ADİL KARAİSMAİLOĞLU İLE VİDEO KONFERANS SİSTEMİ ÜZERİNDEN BİR ARAYA GELDİK, TOPLANTIYA ŞIRNAK VALİMİZ ALİ HAMZA PEHLİVAN, BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET YARKA VE İL BAŞKANIMIZ İBRAHİM HALİL ERKAN KATILARAK, ÇEŞİTLİ KONULAR ÜZERİNDE TALEPLERİMİZİ SAYIN BAKANIMIZA İLETTİK. ÖZELİKLE AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ YOLLARLA İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNARAK GEREKLİ ADIMLARIN ATILMASI GEREKTİĞİNİ KENDİSİNE İLETTİK. BU KONULARI YERİNDE İNCELEMEK ÜZERE SAYIN BAKANIMIZ ŞIRNAK İLİMİZE EN YAKIN ZAMANDA ZİYARETTE BULUNACAK.
ŞIRNAK-ULUDERE YOLUNUN YAPILMASI,
ULUDERE-UZUNGEÇİT YOLUNUN YAPILMASI,
AYVALIK –BEYTÜŞŞEBAP YOLUNUN YAPILMASI,
CİZRE-NUSAYBİN YOLUNUN YAPILMASI,

ŞIRNAK – CİZRE YENİ YOLUNUN YAPILMASI,
ŞIRNAK-ERUH YOLUNUN YAPILMASI,
GÜÇLÜKONAK YOLUNUN YAPILMASI,
ŞIRNAK-VAN YOLUNUN YAPILMASI ,
ULUDERE-HAKKARİ YOLUNUN YAPILMASI.

Vekilim İdilli ekleyecek olursak: Dargeçit İdil güvenlik yolu, İdil’den Şerefaddin Havalimanına kadar 15 kilometrelik karayolunun çift şerit yapma ihtiyacı, İdil Güçlükonak arasına köprü ve yol bağlantısı yol yapım işi.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 23:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fikret okal
Fikret okal - 4 yıl Önce

Kusura bakmayın ama her zaman İDİL unutulan bir ilçedir

SIRADAKİ HABER