Kaymakam Zafer Sağ’dan Çiftçilere ziyaret

İdil Ziraat Odası Başkanı Ahmet YAĞAN,  İdil  Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin AYKAN, çiftçiler, basın mensupları ile birlikte gerçekleştirdi.

Kaymakam Zafer Sağ’dan Çiftçilere ziyaret

Kaymakam Zafer Sağ’dan Çiftçilere ziyaret

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zafer Sağ, çiftçileri tarlalarında ziyaret ederek ektiği ürünler hakkında bilgi aldı.

İlçe Kaymakamı Zafer Sağ Çığır,Özbek, Kurtuluş,Gırbaraz köylülerini ziyaret ederek Çiftçilerin ektiği tarları, zeytin bahçelerini, karma meyve ve sebze bahçelerini gezerek kendilerinden bilgi aldı. Kaymakamın dolaştığı bahçelerde, Ziraat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Akhounnejad ekilen sebzeler, Dr.Öğr üyesi Nevzet Sevgin meyveler ve ağaçları hakkında çiftçilere öncelikle yapması gerekenleri izah etti. Çlığır Köyü Çiftçisi Abdurrahman Tekdemir  20 dönüm tarlasında  Karpuz,Kavun, Dometes,biber ekeceği tarlayı Kaymakam ve beraberindekilerle  gezerek sulama sistemi hakkında açıklama yaptı.

Kaymakam Zafer Sağ Çiftçilere yapmış olduğu ziyareti, İlçe Müdürü Osman ALÇI İdil Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Mustafa RÜSTEMOĞLU, Dr.  Öğr.  Üyesi  Nevzat  SEVGİN,  Dr.  Öğr.  Üyesi Yıldırım AKHOUNNEJAD, İdil Ziraat Odası Başkanı Ahmet YAĞAN,  İdil  Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nurettin AYKAN, çiftçiler, basın mensupları ile birlikte gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2020, 23:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER