Tatar 'Su sorunu, Fakülte taşınma meselesinden' sonra İdil'de

Tatar 'Su sorunu, Fakülte taşınma meselesinden' sonra İdil'de
HABERİN GALERİSİ
Aslan Tatar İdil'de

Aslan Tatar İdil'de

Şırnak Ak Parti Milletvekili Aslan Tatar İdil'e bir ziyaret gerçekleştirdi. Tatar ilk ziyaretini İlçe Kaymakamlığa yaptı. İlçe Kaymakam'la bir süre görüştükten sonra hükümet konağından ayrıldı. 

Aslan Tatar, Ak Parti İlçe Başkanlığı binası önünde İlçe Başkanı Murat Ay, İl Encümeni Abdurrahim Karatay, Sırtköy Belediye  Başkanı A. Kadir Balica ve teşkilat üyeleri tarafın karşılandı.

İlçe teşkilat binasında halka bir araya gelen Tatar halkın sorunlarını dinledi. Bir süre sohbet etikten sonra ilçe başkanı Murat Ay ile birlikte esnaf ziyaretini gerçekleştirmek üzere binadan ayrıldılar. 

Esnaf'a yapılan ziyarette gündemde olan su sorunu, Ziraat Fakültesinin Şırnak'a taşınma sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Esnafa ziyaret yaptığı sırada Esnaf sık sık su sorununu dile getrirerek çözüm istediler. 

Tatar Kahve İbrahim'e Bafe'ye de çay molasında dile getirilen sorunlara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. " İdil'in su sorunu çözmek için çalışmalara başladık. DSİ 'den gelen teknik ekip fizibilete çalışmalarını yaptılar. Topladıkları bilgileri değerlendirecekler, bu aşamadan sonra çalışmalarına başlayacaklar. Ziraat Fakültesinin taşınmayacağını söylemiştim. Bu kararlığımız devam etmekte, kimse tasa etmesin. " dedi.

Haber: Fikret Saka

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2023, 20:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER