Milletvekilinden İlçe Esnafına ziyaret

Yüksek köy,Özen Köyü,Yörük Köyü, Akdağ Köylerimizde vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekilli Rızgın Birlik seçimde İl encümen adayları için köylülerden destek istedi.

Milletvekilinden İlçe Esnafına ziyaret

Milletvekilinden İlçe Esnafına ziyaret

Şırnak AK Parti Milletvekilli Rizgin Birlik, İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, İlçe Başkanı M.Emin Bozkurt, AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Genç, İl Encümenlerin den oluşan kalabalık ilçe esnafına ziyarette bulundu.  Milletvekilli ve beraberindeki heyeti AK Parti seçim Bürosu kapısında AK Parti belediye başkan Adayı İsmail Genç, İlçe Başkanı Emin Bozkurt ve partililer karşıladı. Seçim Bürosunda bir süre oturduktan sonra MHP seçim Bürosunu ziyaret ederek MHP İdil Belediye Başkan Adayına başarılar diledi. MHP seçim bürosu ziyareti ardında ilçe esnafın ziyaretine başladı ilçe esnafını ziyaret ettikten sonra ilçe merkezine bağlı köylerin ziyaretine geçildi. Yüksek köy,Özen Köyü,Yörük Köyü, Akdağ Köylerimizde vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekilli Rızgın Birlik seçimde İl encümen adayları için köylülerden destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 12:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hayret sağlam
Hayret sağlam - 5 yıl Önce

İdil de yanlış adaylardan kaynaklı ak partinin çöküşünün resmi . Yazık ettiniz partiye İdil halkına vebali bu oynu kuranların boynundadır.

SIRADAKİ HABER