Hazine ve Maliye Bakan yardımcısı Mahmut Gürcan'dan Şırnak'a ziyaret

Hazine ve Maliye Bakan yardımcısı Mahmut Gürcan'dan Şırnak'a ziyaret. Ziyaret programı kapsamında Şerafettin Elçi Hava limanına inen Gürcan protokol tarafından karşılandı.

Hazine ve Maliye Bakan yardımcısı Mahmut Gürcan'dan Şırnak'a ziyaret

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, saat 14.30 sıralarında Şırnak Şerfeddin Hava limanına iniş yaptı. Protokol üyeleri Vali yardımcısı, Defterdar Müğdat Erinir, İdil Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Refik Özsoy, AK Parti il Başkanı Halil İbrahim Erkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Ay, Cizre AK Parti İlçe Başkanı Akif Özalp, AK Parti İl meclis üyesi Abdurrahim Karatay, Gazeteciler cemiyetti Başkanı Halil Çoşkun, Karalar Belde Başkanı Halef İnan, Sırtköy Belediye Başkanı Kadir Balica ve parti üyeleri tarafından karşılandı.

Bakan yardımcısı Gürcan Havaalınından ayrıldıktan sonra Şırnak'a hareket etti. Şırnak Valiliği ziyaret eden Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Şırnak Defterlığı ziyaret ettikten sonra Şırnak Belediyesine geçti. Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yerkaya  bakan yardımcısını belediye bınasının girişinde karşıladıktandan sonra Belediye Başkan Makamına çıktılar. Makamda bir süre sohbet etikten sonra Bakan yardımcısı Belediye'den ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2022, 23:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali dalmış
Ali dalmış - 2 yıl Önce

Ensesi kalınlar sıraya dizilmiş. Aceba bunlarada böyle elektrik faturası geliyormu ?

SIRADAKİ HABER