Doğan "DEM partisini sorunların çözüm adresini gördüğüm için Adaylığa başvurdum."

Doğan "DEM partisini sorunların çözüm adresini gördüğüm için Adaylığa başvurdum."

Avukat Doğan Adıbelli DEM Belediye Başkan Aday adayı,
Önceki.. yani kapatılan siyasi partilerden başlayarak, bugünkü DEM partiye kadar geçen süreçte, seçilen belediye başkanı dönemleri olsun, Kayyum dönemi de bu sürece dahil edilirse İdil Belediyesi Başkanlık konusunda rahat yüzü görmediği ifade ediliyor.. Başkan seçilir seçilmes bir kaç ay sonra atanan kayyum bütün süreci kilitleyerek belediye yönetimini rafa kaldırılırdığı gibi hizmette sona eriyordu. Halk artan sorunların içinde  bunalarak yerel seçimleri dört gözle beklemeye başlayarak süreyi geçiriyordu. 

Bekelenen süreç geldi, işlemeye başladı.  DEM partisi Belediye Başkan aday adayları başvuruda bulunarak beklemeye başladı.
13 Kişi başvuruda bulundu. Başvuruda bulunanların arasında Avukat Doğan Adıbelli'nin de olduğu kaydedildi.
Doğan Adıbelli Şırnak Barosuna bağlı Avukatlık mesleğini icraa ediyor. 31 yaşında, evli, mesleğini 6 yıldır sürdürdüğü ifade edildi. Avukat mesleğinin çalışmaları kapsamında İnsan hakları çocuk hakları ve toplumsal sorunlar da aktif görev alan Avukat Doğan Adibelli toplumun sorunlarına duyarlı ve çalışmalar yürüttüğü ortaya çıktı. Halkla iletişimi güçlü olan Adıbelli'nin ailesinin toplumda önemli bir değere sahip olması hem kendisine pozitif enerji hemde aday adaylığına değer verdiği belirtildi. İlçenin sorunlarını bildiğini, ilçe merkezinde yaşadığını ve yaşanan sorunların içinde yürüdüğünü söyleyen Adıbelli sorunların çözüm adresini DEM partisinde gördüğü için İdil Belediyen Başkan Aday adaylığına başvurduğunu belirtti. DEM partisi Adaylığını onayladığı taktirde sorunların çözümü çok kolay oalacağını toplumla birlikte çözeceklerini söyledi. "

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER