Bakan 'dan AK Parti İlçe teşkilatına ziyaret

Bakan 'dan AK Parti İlçe teşkilatına ziyaret

Eski Kalkınama Bakanı Cevdet Yılmaz Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Bakanın ilçe teşkilatına gelişini teşkilat önünde AK Parti İlçe Başkanı Murat Ay, AK Parti İl Encümeni Abdurrahman Karatay, Seyhan Aki ve partililer portokol halinde karşıladı. Bakan mesafeli herkesle selamlaştıktan sonra parti teşkilatına geçti. Teşkilatta AK Parti ilçe Başkanıyla bir süre görüştekten sonra partiden ayrıldı.

Eski bakanla birlikte; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İl Koordinatörü Ertuğrul Soysal ve İl Başkanı İbrahim Halil Erkan AK Parti idil ilçe Başkanı Murat AY, AK Parti İl Encümeni Abdurrahim Karatay parti üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
M..K..
M..K.. - 4 yıl Önce

Merhaba: idil haber ilk önce sizlere Selam olsun.Gazetenizde yer vermenizle, ve imkan dahilindeki bol bakışınız için,Teşekkürler ederim.
Gazetenizden çıkan idil Süryaniler hakın da yaşanmış haber için, köşe yazarı İdil
haber Lahdo Sağ Abe nin yazılarında o zamanın, çektiklerimizin,sıkıntıları adeta güzel ifade etmiştir. Her birimizin başına idil süryani halkına nehoş şeyler yaşandı ve yapıldı.
O zamanda ki yaşamış kürt insan kardeşlerimiz adil bir şekilde iyi bilirler ki yaşamış oldumuz
bu nahoş şeylere şahadet ederler.
Halbuki bizler idililer sonradan gelenlere o'nlar için tam bir servet idik ve bilirlerdi bizden kötülük o'nlara gelmezdi, ve halende öyledir .fakat Az bile anatıldı sıkıntılarımız. Buna rağmen hiç bir Allahın mahlukuna ne kinimiz vede nede nefretimiz vardır buda bilimesini istedim. Ama bir nebze bile olsa Hazak/İdil hakındaki olayları ceryan eden Lahdo Abe duygularımıza, tercümanlık eden idil haberde yazılarını yazan İdil habere tekrar sağ olsunlar,verdikleri kimet için,ve ayriyeten
Lado Sağ Abe yi candan kutlarım Ellerine sağlık ve selamet dilerim.Saygılar.M..K..

SIRADAKİ HABER