Yılmaz Güney Parkınına ziyaretçi akını

Yılmaz Güney Parkınına ziyaretçi akını

Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney'i hedef alması sonrasında ülkenin dört bir yanından birçok kişi Yılmaz Güney parkını merak etmeye başladı. Peki ama Yılmaz Güney parkına nasıl gidilir ve bu park nerededir?

Türkiye'nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan Yılmaz Güney Parkı, doğal güzellikleri ve eşsiz manzarası ile adeta bir saklı cennet. Farah Zeynep Abdullah'ın Yılmaz Güney'i hedef alması sonrasında parka olan ilgi daha da arttı. Ünlü oyuncu Peki ama Yılmaz Güney Parkı nerede ve nasıl gidilir?

 Silopi ilçesine bağlı Nuh Mahallesinde bulunan Yılmaz Güney Parkı, Şırnak kent merkezine yaklaşık 32 km uzaklıkta yer alıyor. Parkın manzarası bahar mevsimi ile birlikte bir başka güzel oluyor. Silopi halkı bahar mevsimi ile birlikte parka akın ediyor ve burada dinlenip gönüllerince sohbet edebiliyorlar. Ayrıca spor yapmak isteyenler için spor aletleri de bulunuyor.

Parka ulaşım ise oldukça kolay. Şırnak kent merkezinden Silopi ilçesine gelen servislerle parka ulaşım sağlayabilirsiniz. Şırnak ilimizin Silopi ilçe merkezinde bulunan Yılmaz Güney Parkı'na ulaşmak için servisler oldukça sık sefer düzenliyor.

yilmaz-guney-parki-e1572534882171.jpg

Yılmaz Güney Parkı, Türkiye'nin en güzel doğal alanlarından biri olarak gösteriliyor. Doğa yürüyüşleri, piknik alanları ve spor aktiviteleri için oldukça uygun olan park, aynı zamanda Yılmaz Güney'in anısını da yaşatıyor. Ünlü yönetmenin doğduğu topraklarda yer alan park, ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Eğer siz de doğayla iç içe olmak ve eşsiz manzaranın tadını çıkarmak istiyorsanız, Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Yılmaz Güney Parkı'nı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER