Öz İdil Spor sahipsiz kaldı lige katılmıyacak

Şırnak Amatör lige sayılı günler kalırken Öz İdil Spor'un yönetim kadrosu olmadığı için lige katılmayacağı belirtildi. Kulübe başkan arayan Onursal Başkan Nezir Kaşbaş takıma sahip çıkması için çağrıda bulundu.

Öz İdil Spor sahipsiz kaldı lige katılmıyacak
HABERİN GALERİSİ
Başkan Nezir Kaşbaş

Başkan Nezir Kaşbaş

Öz İdil Spor sahipsiz kaldı
Şırnak Amatör liginde İdil halkına şampiyonluk sevinci yaşatan Öz İdil Spor başkan bulamadığı için bu sene amatör lige katılmıyacağını dıyurdu. 

Şırnak Amatör ligi şampiyonu Öz İdil Spor sahipsiz kaldı. Hiç bir kurumun sahip çıkmadığı Öz İdil Spor Şırnak Amatör lige katılmayacağı belirtildi. Öz İdil Spor'u şampiyon yapan kulüp başkanı Nezir Kaşbaş Almanya'ya yerleştikten sonra kulüp için zor günler başladı. Kaşbaş  Başkanlık döneminde gerek İdil halkından gerek öz sermeyasinden harcadığı paralarla Öz İdil Spor'u şampiyon yaparken imkansızı başarmıştı. Takımı Şampiyon yapan Kaşbaş kendiside ekonomik zorluklara girerek zor günler geçirdi. Nezir Kaşbaş Almanya'ya göç etikten sonra Kulüp başkansız kaldı. Şampiyonluk sevincini İdil'e yaşatan mavi beyaz renkli takıma destek olmamız gerekirken takımı yönetecek bir başkan bulunamıyordu. Avrupa'da yaşayan Eski Kulüp Başkanı Nezir Kaşbaş çaba gösterirek uzakta olsada takıma el atıyordu. Gönül verdiği takımdan uzak kalamıyordu. Başlatığı girişimler sonucu 2022-2023 sezona Öz İdil Spor'un amatör lige  katılmasını başarıyordu. Kulüp Başkanlığına Abdurrahim Balica getirildi. Balica takımın Şırnak Amatör lige katılmasını sağladı. Takım Amatör lig'i 3.sırada bitirdi.
Ligi tamamlayan Kulüp Başkanı Abdurrahim Balica Medya'ya verdiği demeçte Kulüp Başkanlığından istifa ettiğini duyurdu. Balica'nın istifasından sonra Kulüp Başkanlığını kimsenin almadığını belirten Onursal Başkan Nezir Kaşbaş kulübe sahip çıkılmasını isteyerek şu ifadelere yer verdi. " Şampiyonluk sevincimizi Öz İdil Spor'da yaşadık. İdil'in spor tarihinde bu bir ilkti. Bu ilki biz İdil halkıyla birlilte başardık. Bize bir özgüven geldi. Başarı ruhunu yakaladık. Bu ruhu dinlenmeye alırsak, öz güvenimizi kaybederiz. İdilli gençlerin bu takıma ihtiyacı var. İlçenin genç bir nufüsü mevcut. Bu gençlere sahip çıkma adına birinin kulübün başına geçmesini istiyorum. Biz aynı zaman hem takıma hem başkanımıza sahip çıkmaya hazırız. İdil'e şampiyonluk sevinci yaşatan Öz İdil Spor'u yanlız bırakmayalım. " Dİyen Öz İdil Spor Onursal Başkanı Nezir Başkan Öz İdil Spor'un durumuna çok üzüldüğünü ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2023, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER