Şırnak'ta operasyon: 42 kişi gözaltında

Şırnak'ta operasyon: 42 kişi gözaltında

Şırnak il ve ilçelerinde düzenlenen asayiş ve kaçakçılık, KCK/PKK terör örgütüne yönelik operasyonlarında gözaltına alınan 42 şüpheliden 1'i tutuklandı

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma ve Habur Kara Hudut Kapısı Şubesi ekiplerince son bir haftada düzenlenen asayiş ve kaçakçılık, PKK terör örgütüne yönelik operasyonlarında 42 şüpheli yakalandı. Bir çok adrese yapılan operasyonda zanlılar evde olmadığı için gözaltına alınmadıkları ifade edildi. Sosin Belten, Mehmet Ali Babat Cudi mahallesinde ki ikamette, Mahmut Özkan Cizre'ye bağlı Ulaş (Zevke) köyündeki bulunduğu adreste bulunmadıklarından dolayı gözaltına alınmadıkları ifade edildi. Yakalanmayan kişilerin aramalarına devam edildiği belirtidi. Terör progpagandasını yapanların evlerinde bir çok döküman ele geçirildi. 

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada, bir miktar sentetik uyuşturucu, esrar ve eroin ile gümrük kaçağı 52 bin 190 paket sigara, 120 paket elektronik sigara tütünü, 48 güneş gözlüğü ve 25 cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2023, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER