Mehmet Akdeniz yeniden seçildi

Mehmet Akdeniz yeniden seçildi

Büro Memur Sen Şırnak Şubesinin 3.olağan genel kurul toplantısı, Şehr-i Nuh otelinin toplantı salonunda yapıldı. Tek liste ile aday olan mevcut başkan Mehmet Akdeniz seçime katılan delegelerin tüm oylarını alarak yeniden seçildi. Kongreye Memur Sen il Başkanı Abdullah Çatı ve Memursen'e bağlı hizmet kolu başkanları tam kadro katıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali AYGÜL
Ali AYGÜL - 3 yıl Önce

Sevgili Hanna Karanfil, beni duygulandıran güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum.
Yıllar geçti ama İdil Ortaokulu öğrencileri ile öğretmenleri arasındaki sevgi ve saygı bağı, güçlü şekilde, yaşamımızın önemli bir parçası olarak devam ediyor. Bu nedenle çok mutluyum.
İdil Ortaokulu'nda yaptığımız eğitimde, öğretimde ve sosyal etkinliklerde; hepiniz çalıştınız, gayret ettiniz, araştırdınız ve hem başarılı hem de örnek oldunuz. Sizlerle çalışırken fark ettiğimiz bu olumlu ve örnek davranışlarınız, her geçen, gün biz öğretmenlerinizi daha çok mutlu ediyordu. Çünkü umudumuz, sevincimiz ve geleceğimiz sizdiniz.
Hanna, Tahir Tanrıverdi yazdığı yorumda;
".... İdil'de okumanın temelini biz attık. İlk İdil Ortaokulu mezunlarının tümü birer üniversite bitirdik. Şu an torunum İdil'de öğretmen. Bizden sonra İdil ve çevre köylerden yüzlerce üniversite mezunu var. ..."
Sen de yorumunda;
"...Ben şahsen meslek hayatımda hep Sizi örnek aldım. Başarılı olduysam mutlaka payınız çok büyüktür..." diyorsun.
Aslında o yıllarda biz öğretmenleriniz olarak gözünüzdeki öğrenme sevincinin ışığını farkettik. Biliyorsunuz anne ve babalarınızın da çok büyük sevgisi ve desteği vardı. Böylece hep birlikte başardık.
Esenlik ve mutluluk diliyorum.

M.Emin Bozkuş
M.Emin Bozkuş - 3 yıl Önce

İlkler temel atar.İlkler bedel öder.İlkler çığır açar.Vb.Ali Hoca İdil'de eğitim adına bir ilki başarmış.Biz İdil'liler size minnettarız.Tabiki Abdurrahman Bey de güzel yorumlar katmış.Baran iki konuyu muallakta bırakmış.Açmamış.Sanırım biz okurlarına bırakmış.
1-Süryaniler neden okumaya-eğitime ara verdiler? Bilmiyorum demiş.
2-Okulların çoğalmasına kim ön ayak olmuş?Bilmiyorum demiş.
Gayet tabi Baran bu iki sorunun cevabını çok iyi bilir..

sabri sarıoğlu
sabri sarıoğlu - 3 yıl Önce

emin hocam saygılar. yanlış kaleye atmışsınız topu :)

SIRADAKİ HABER