Süleyman Kadandır vefat etti

Süleyman Kadandır vefat etti

İlçe merkezine bağlı Basak Köyü nüfusuna kayıtlı Süleyman Kadandır vefat etti. Süleyman evinde bulunduğu sosyal yaşamına devam ettiği sırada vefat ettiği ifade edildi. Dine vecibeler yerine getirildikten sonra Şeğ Hesen mezarlığında toprağa verileceği açıklandı.

Kimdi?

Süleyman Kadandır İlçe merkezine bağlı Basak  Köyü nüfusuna kayıtlıydı. İlçe merkezi Yukarı Mahallede ikamet etmekteydi. YSE'den emekli olduktan sonra sosyal hayatına devam ederek yaşamakataydı. Bir ay önce yüksek ateşten dolayı hastanede tedavi gördüğü belirtildi. Evinde yaşamına devam ederken akşam saatlerinde vefat ettiği açıklandı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadık kadandır, Garbi Kadandır, Öğretmen Fatma Kadandır'ın babaları Şino kadandır dini vecibeler yerine getirildikten sonra İdil Şeğ Hesen mezarlığında toprağa verileceği belirtildi

Sadık  Kadandır 05422200673 Garbi  Kadandır 05428987434

Taziye mesajı

İş arkadaşım, Komşum Süleyman kadandır'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kadandır ailesinin başı sağ olsun Şino arkadaşımızın mekanı cennet olsun.

YSE Şefi Osman Doğan

YORUM EKLE
YORUMLAR
BAHATTİN   YALÇIN
BAHATTİN YALÇIN - 3 yıl Önce

HAYAT BİR ÇİÇEK GİBİ AÇIP SONRA ZAMAN SU GİBİ AKIP GİDİYOR VEO ACILI GÜN GELDİĞİNDE ÜZÜNTÜLER HAKİM GELİYOR. ALLAHTAN RAHMET SİZLEREDE SABIRLAR DİİLİERİZ. MEKANI CENET GÜNAHLARI AF OLSUN

NEZİR  ÇETİK
NEZİR ÇETİK - 3 yıl Önce

ÇOK DEĞERLİ BİR SEVDİĞİMİZ KAYBETMİŞ OLMANIN EN DERİN ÜZÜNTÜSÜÜNÜ YÜREĞİMİZDE YAŞIYORUZ ÖLEN DAYIMIZ ALAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Kadandır
Kadandır - 3 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşAllah

Ismail yusuf kadandır
Ismail yusuf kadandır - 3 yıl Önce

Dedeeeee

SIRADAKİ HABER