İdil’de uyuşturucu operasyonu bir kişi tutuklandı

Yukarı mahallede yapılan operasyonda 232 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 3000(üç bin) Amerikan doları değerindeki 30 adet 100’lük sahte bankot ele geçirilerek olayın şüphelileri A.K, Ş.K. Ve E.F İsimli Şahıslar gözaltına alındı.

İdil’de uyuşturucu operasyonu bir kişi tutuklandı

İlçe merkezi Yukarı mahallede yapılan operasyonda 232 gram uyuşturucu esrar maddesi ve 3000(üç bin) Amerikan doları değerindeki 30 adet 100’lük sahte bankot ele geçirilerek olayın şüphelileri A.K, Ş.K. Ve E.F İsimli Şahıslar gözaltına alındı.

Konu ile ilgili olarak uyuştucu ve uyarıcı madde imalatı ticareti ve parada sahtecilik suçları kapsamında  başlatılan opersyonda 3 kişi gözaltına alındı. Göz altına alınan şahıslar idil ilçe Emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.  Adı Geçen şüphelilerden Ş.K Ve E.F İsimli Şahıslar adlı makamlarca serbest bırakılmış. A.K İsimli şahıs tutuklanıp cezaevine gönderildi.

idil Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı." Bu Ve Benzeri suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden şüpheli şahıslar ile bu suçları işlemek suretiyle haksız kazanç sağlayan suç örgütleri niteliğndeki gruplar ve bu tür suçlara iştirak eden şüpheli şahıslar ile müdürlüğümüzce en etkili şekilde ve kararlılıkta mücadeleye devam edilecektir. "dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 18:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
İfşa
İfşa - 5 yıl Önce

O alçakların isimlerini gerekiyorsa yüzlercesini ifşa edin, ne demek E.Ş ,M.K

SIRADAKİ HABER