İdil halkı Tatar'ın verdiği sözü arıyor

İdil halkı Tatar'ın verdiği sözü arıyor

İdil halkını temsil eden kuruluşların merak ettiği bir konu Ziraat Fakültesinin taşınma konusunun önüne geçmesi dikkatlerden kaçmadı. Herkes Aslan Tatar'ın verdiği sözü arıyor. Söze ne olduğunu merak ediyor. 
İdil halkı dikkatlerden kaçmayan konu için meraklarını dile getirirken şu ifadeleri kullanarak açıklamalarda bulundu. " Şırnak Ak Parti Milletvekilli Aslan Tatar milletvekilimiz, Bölgenin sayılı ağalarından, Şırnak'ın önemli siyaset adamlarından bir büyüğümüz. seçim sürecinde köylerimizi, ilçemizi dolaşırken Ziraat Fakültesinin taşınmayacağına dair ilçe halkımıza söz verdi. Verdiği sözü basın yoluyla kamuoyuyla paylaşarak duyurdu. Halk Aslan Tatar söz verdimi akan sullar durur diye biliyorken, Şırnak Üniversitesi Rektörü  sözün kimyasını bozacak bir davranışta bulundu. Tatar'ın bütün karizmasını çizerek sözün üzerine söz söylemesi hepimizi şaşırttı, biz bu duruma daha çok üzüldük. Söz veren  basit biri değil, Ağa ve Milletvekili ve ne söylediğini bilen biri, sözü bozan kişide basit biri değil, İmam, yörenin çocuğu, Pfofesör, yazar, bilim adamı.. Yaptığına bakarmısınız. Toplum olarak bize ne oluyor onu anlamaya çalışıyoruz, güvenli bir limanımız kalmadı. Verilen söze yazık oldu. "

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2023, 12:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
İdill
İdill - 9 ay Önce

Şu hezex de çok tatlı çok güzel konuşuyorsunuz. Konuştuğunuzun binde birini icraat olarak kullansaniz idil köy olmaktan çıkar.dışardan bi göz olarak söylüyorum okumuş insanlariniza sahip çıkın ki idil gelişsin. Okuma yazma bilmeyen memurları belediye başkanlarini getirirseniz anca idil sahipsiz sahipsiz demekten başka bir şeyiniz kalmaz. İdile selam ve saygılarımla

SIRADAKİ HABER