HÜDA- PAR Şırnak Belediye başkan Adayların projelerini açıkladı

HÜDA- PAR  Şırnak Belediye başkan Adayların projelerini açıkladı

HÜDA-Par Şırnak Belediye başkan adayı Mustafa Çimen, seçimleri kazanmasının ardından hayata geçireceği projeleri anlatmak için 'Proje Tanıtım Toplantısı' düzenledi.

Şırnak’ta bir lokantada basın açıklaması ve tanıtım programı düzenleyen HÜDA PAR Şırnak belediye başkan adayı Mustafa çimen projelerini açıkladı.

HÜDA PAR Belediye Başkan Adayı, Mustafa Çimen, Şırnak merkez ve ilçelerindeki projelerini kamuoyuyla paylaştı. Çimen'in basın toplantısına HÜDA PAR genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, HÜDA PAR İl Başkanı Emcet Yalçın ve HÜDA PAR İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Nasuh Sevinik de katıldı.

İl Başkanı Emcet Yalçın, parti olarak Şırnak genelinde 24 İl Genel Meclis üyesi adayı gösterdiklerini ve seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. Ardından söz alan HÜDA PAR İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Nasuh Sevinik, partisinin il genel meclisi projelerini ve daha sonra da Belediye Başkan Adayı Mustafa Çimen'in projelerini açıkladı.Sevinik, adil bir yönetim anlayışıyla ilin stratejik plan ve yatırım programları doğrultusunda çalışacaklarını, petrol gelirlerinin ekonomik kalkınmaya katkı sağlanması ve halkın adil bir şekilde faydalanması için çaba göstereceklerini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER