Kahr eden olay Anne 2 çocuğu hayatını kaybetti

Kahr eden olay Anne 2 çocuğu hayatını kaybetti

Mardin'in gündemine oturdu! Anne ve 2 çocuğundan acı haber!

Kızıltepe İlçesi'nde balkondan düşmek üzere olan görme engelli çocuğunu kurtarmak isteyen anne, kucağındaki diğer engelli çocukla birlikte 6. kattan aşağı düştü. Olayda anne ve 2 çocuğu hayatını kaybetti.

Kızıltepe İlçesi Atatürk Mahallesi'nde bulunan 6 katlı binanın son katında meydana gelen olayda, balkondan sarkan görme engelli 6 yaşındaki çocuğu Solin Aktürk'ü kurtarmak isterken 35 yaşındaki anne Samire Aktürk, kucağındaki diğer 3 yaşındaki engelli çocuğu Roni Aktürk ile birlikte aşağı düştü.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Çevredekilerin durumu bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde anne Samire Aktürk'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Vücutlarında hayati tehlike oluşturacak şekilde kırılmalar olan Solin ve Roni Aktürk, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleden sonra hastaneye kaldırıldı. Roni ve Solin Aktürk, tedavi altına alındıkları yoğun bakım servisinde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri ise çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER