Emniyet’ten hırsızlara suçüstü 2 kişi tutuklandı

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yapılan kapsamlı çalışma neticesinde, ilçe merkezinde meydana gelen iki hırsızlık olayının şüphelileri olduğu tespit edilen M.K ve M.B.İ şahıslar yakalandı.

Emniyet’ten hırsızlara suçüstü 2 kişi tutuklandı

Emniyet’ten hırsızlara suçüstü 2 kişi tutuklandı

İlçe merkezinde son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına ilçe emniyet müdürlüğünden operasyon. 27.02. 2019 tarihinde Yeni mahalle Ceza evi caddesi kırsal alanda çalınan 21 küçükbaş hayvan, 19.02.2019 Yeni Mahalle 125.sok.No: 20 sayılı adreste, duvarı delip 2 büyük baş hayvanın çalınması olayına ilişkin İlçe Emniyet müdürlüğünün yürüttüğü kapsamlı çalışma sonucu hırsızlar yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yapılan kapsamlı çalışma neticesinde, ilçe merkezinde meydana gelen iki hırsızlık olayının şüphelileri olduğu tespit edilen M.K ve M.B.İ şahıslar yakalandı. Şüpheli şahıslar çalmış oldukları hayvanları Cizre ilçesinde ikamet eden M.A ve Ö.K.İsimli şahıslara sattıkları tespit eden polisler, hırsızlık malını satın alan M.A ve Ö.K isimli şahısları da gözaltına aldığı belirtildi. İlçe Emniyet müdürlüğünde sorguları yapılan her iki olayın şüphelileri M.K.ve M.B.İ  Adliye sevk edildiği, adliyede ifadeleri alınan şüphelilerin tutuklanarak Midyat cezaevine gönderildiği belirtildi. İlçe emniyet müdürlüğü yürütülen operasyonla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı.”Bu ve benzeri hırsızlık suçlarını işleyerek, ekonomik ve haksız kazanç elde eden şüpheli şahıslar ile bu suçları işlemek süreti ile haksız kazanç sağlayan suç şebekeleri niteliğindeki guruplar ve bu tür suçlara iştirak eden şüpheli şahıslar ile müdürlüğümüzce en etkili şekilde ve kararlıkla mücadeleye devam edecektir.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER