Cumhuriyetin 95.yıl kutlamalarında İdilliler salona sığmadı

​​​​​​​29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıldönümü İdil’de düzenlenen kutlama töreninde İdilliler salona sığmadı.

Cumhuriyetin 95.yıl kutlamalarında İdilliler salona sığmadı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yıldönümü İdil’de düzenlenen kutlama töreninde İdilliler salona sığmadı. Vatandaşların bir kısmı, kutlama törenini ayakta izlerken bir kısmı da geri dönmek zorunda kaldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı çerçevesindeki etkinlikler, 28 Ekim günü Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’nda yapılan çelenk koyma töreni ile başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıldönümü Kutlama Programı, 29 Ekim 2018 Pazartesi günü ÇPL konferans salonunda düzenlenen kutlama töreni ile devam etti. Törenden önce Kaymakam ve Belediye Başkanı Zafer Sağ Öğrencilerin bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Kaymakam Zafer Sağ günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı.

Daha sonra öğrencilerin ve öğretmenlerin hazırlamış olduğu şiir okuma ve halk oyunları gösterileri sergilediği kutlamalar onuncu yıl marşı eşliğinde son buldu.

Kutlamalara, Kaymakam ve Belediye Başkanı Zafer Sağ, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serkan Engin,İlçe Emniyet Müdürü İzzet Güner, AK Parti ilçe Başkanı Emin Bozkurt, Karalar Belde Belediye Başkanı Halef İnan, MHP İlçe Başkanı Abdullah Dalmış, Kurum amirleri , öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER