Bulduk'un Bayram mesajı

Bulduk'un Bayram mesajı

Türkiye ihracatçılar meclisi ( TİM ) bağlı Akdeniz ihracatçılar birliği ( AKİB) yönetim kurulu Üyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yaş Sebze Meyve Komite Başkanı Hasan Bulduk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Hasan Bulduk mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemiz ve Milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştiren, milli ve manevi duyguların zirveye ulaştığı, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir.

Ülke ve Millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmemiz gereken bir dönemden geçiyoruz.

Büyüklerimizle, akrabalarımızla, dostlarımızla sarılacağımız bayramlara ulaşma temennisiyle, ülkemizin, milletimizin, tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve huzur içinde, birlik ve beraberlik dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2023, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER