Aday Adaylık için DEM partisine 16 kişi başvuruda bulundu

Aday Adaylık için DEM partisine 16 kişi başvuruda bulundu

DEM Partisinde 16 kişi başvuruda bulundu
2024 Yerel seçimler için İdil'den 16 Kişi Şırnak İl Genel Meclis üyeliği için İdil'den DEM Partisinden Aday adaylığı için başvuruda bulunarak dosyalarını teslim ettiler. Aday Adayları arasında bir çok isim dikkat çekmeyi başarırken, DEM partisi 5 İl Genel Meclis üyeliği konatajından 2'sini kadın kotasına ayırdığı kaydedildi. DEM Partisine İl Meclis üyeliği için başvuran aday adayların isimleri listede şu şekilde sıralandı.
1.Leyla Tatlı
2.Eylül İmuk 
3.Müzeyyen İnan 
4.Sait Balica 
4.Veysi Zenger 
5.Hüsnü şen 
6.Nezir derviş 
7. Abdulkerim Özkan 
8.Ekrem Şavlı 

9.Hikmet Demir 
10.A.aziz Baysak 
11.Mehmet Seçmen 
12.Abdullah Bulduk 
13.Abdurrahim  Ersoy  
14.Ekrem Şimşek 
15.Ahmet Teber  
16.Süleyman Koşmat

EKREM ŞİMŞEK
Ekrem Şimek bürokrasiden emekli olduktan sonra siaysete İl Genel Meclis üyeliğine Aday adayı olarak başvurarak adımını attı. Spor kulüp başkanlığını yapan Şimşek Şırnak toplumu tarafından tanınan bir kişi, aynı zamanda İdil'in aydın insanlarından biri olduğu kaydedildi. Güçlü kişiliği ve iletişimi sayesinde DEM partisi adına İdil toplumuna çok hizmetler yapabileceği ifade edildi. 
Hikmet Demir'in siyasi tecrübesi, partisene olan sadakatıda hesaba katılarak düşünüldüğü, Aziz Baysak'ın Kültürel yapısı, bilgisi, toplumla olan ilişkisi, İdil toplumunu tanıması, Eylül İmük'ün kadın bilgisi ve eğitimi, Müzeyen İnan'ın siyasete kazandığı olgunluğun yaratığı kişiliği dikate alınarak vatandaşlar listeyi oluşturduğu kaydedildi.

Said Balica daha önce parti bünyesinde yaptığı hizmetleri olduğu ifade edildi. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2024, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER