Cudi Film Festivali Film başvuruları başladı

Cudi Film Festivali Film başvuruları başladı

Festivalde dereceye girenlere ödül verilecek mi? tüm detaylar haberimizde….

Şırnak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü öncülüğünde düzenlenen Festival, Şırnak’ın kültürel ve sanatsal zenginliğini yansıtan bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. Festivalin amacı, Şırnak ilinin farklı yönlerini filmler aracılığıyla anlatmak ve Şırnaklı film yapımcılarına bir platform sunmak.

Festivalde bir konu ve kategori sınırlaması yok. Şırnak ilini ilgilendiren ve Şırnaklılarca çekilmiş kısa veya uzun metrajlı filmler kabul ediliyor.

Festivale katılan filmler, seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve en iyi üç film ödüllendirilecek. Ayrıca gösterime değer görülen filmler Şırnak Üniversitesi salonlarında seyirci ile buluşturulacak.

Festival’de dereceye giren ilk 3 filme çeşitli ödüller, festivale katılan her film yönetmenine katılım belgesi verilecektir.
Son teslim tarihi: 1 Mayıs 2024-Nasıl katılabilirsiniz?

Kısa filmlerinizi aşağıdaki yollardan biri ile ulaştırabilirsiniz.
1. Posta ile veya elden teslim: Dr. Selami İnce, Şırnak Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mehmet Emin Acar Kampüsü / Yeni Mahalle / Cizre Caddesi / Şırnak – TÜRKİYE
2. E mail: [email protected]
Google Drive, iCloud ya da Dropbox gibi dosya yükleme siteleri aracılığıyla ilgili dosyaları yükleyip, linkleri yukarıdaki mail adresine ya da sosyal medya hesaplarından birisine gönderebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER