Sağlık-Sen'den "ek gösterge düzenlemesinin tüm sağlıkçıları kapsaması" talebi

Sağlık-Sen'den "ek gösterge düzenlemesinin tüm sağlıkçıları kapsaması" talebi

Sağlık-Sen üyesi sağlık çalışanları, hekimlere yönelik ücret düzenlemesinin tüm sağlık çalışanlarını kapsaması talebiyle basın açıklaması yaptı.

İdil Devlet Hastanesi Başhekimlik önünde bir araya gelen sendika üyeleri adına açıklama yapan Sağlık-Sen İş Yeri Temsilcisi Murat Bozkaya "ek gösterge düzenlemesinin tüm sağlıkçıları kapsaması" talebini dile getirdi.

Hekimlerin ücretlerinde 2 bin 500 ila 5 bin lira iyileştirme yapılacağının duyurulduğunu anımsatan Bozkaya, bunu sonuna kadar desteklediklerini söyledi.ŞIRNAK Sağlık-Sen Şube Başkanı Sabğatullah Anmal,Şube Bşk Yrd.Mehmet Yalçın,İdil Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Murat Bozkaya ve sendika üyeleri hazır bulundu.

Sağlık çalışanlarının bir vücudun organları gibi bir bütün olduğunu kaydeden Bozkaya, şöyle konuştu: "Kapıdaki güvenlik görevlisinden danışmadaki memura, temizlik görevlisinden teknikere, ambulans şoföründen röntgen teknisyenine, hemşiresinden doktoruna. Görev tanımları farklıdır ancak yaptıkları iş insanımıza sağlık hizmeti sunmaktır. Açıklamalara bakacak olursak, zam konusu, bütçe görüşmeleri neticesinde tekrar meclis gündemine gelecek. Meclisten, tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak kapsamlı ve adil bir zam kararı bekliyoruz."

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2021, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER